Bradepandekage med rabarbermarengs 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
175 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
6 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
500 gram Rabarber, renset vægt
   
Energi:
KJ total 19340 (4604 kcal)
KJ pr. Pers. 1611 (383 kcal)
Vægt ialt 1646 gram
Vægt pr. Pers. 137 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1174 KJ (279 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 36.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)