Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunsnitzler med sennepssauce

Kalkunsnitzler med sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkunsnitzler med sennepssauce, billede 4 Kalkunsnitzler med sennepssauce, billede 1 Kalkunsnitzler med sennepssauce, billede 2 Kalkunsnitzler med sennepssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kalkunschnitzel
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Merian tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
500 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
   
Opskrift:
Kalkunschnitzlerne bankes tynde mellem to stykker husholdningsfilm. Hver schnitzel smøres med et tyndt lag sennep og drysses med klippet purløg og peber.

Schnitzlerne rulles sammen og lukkes med en tandstik eller bomulds snor.

Rullerne brunes i olie på panden. Vandet hældes ved og rullerne småsteger ca. 10 minutter. Rullerne tages op og holdes varme.

Resten af vandet, sennep, fløde og merian kommes på panden, og saucen småkoger 5 minutter. Smages til med salt og peber.

Rullerne halveres og saucen hældes over.

Serveres fx. med kartofler og broccoli.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (26 stemmer)

Opskriften er vist 72817 gange,
og udskrevet 1152 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9424 (2243 kcal)
KJ pr. Pers. 2356 (560 kcal)
Vægt ialt 2746 gram
Vægt pr. Pers. 686 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 343 KJ (81 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Sue  -  2011-05-30 17:08:31
nøj det smagte godt!!!

  -  2011-05-26 19:00:50
Kan også med fordel laves af skinkeschnitzler... rigtig god opskrift :)