Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Medisterpølsering

Medisterpølsering, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hvedemel
20 g.gær
1 tsk.sukker
1 knsp.salt
1 dl.lunken mælk
1 æg
50 g.smør
 en ring røget medister
 
Opskrift:
Margarinen smuldres i melet. Gæren udrøres i mælken og kommes i. Sukker, salt og æg tilsættes, og dejen æltes godt igennem. Skindet tages af den røgede medister, dejen rulles ud og medisteren pakkes helt ind deri. Hæver i ca. 1 time og bages 40 minutter ved 190 grader.

Serveres med sennep, ketchup og en skål salat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 17437 gange,
og udskrevet 129 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu