Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kogt medister med urtefrikassé

Kogt medister med urtefrikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
450 g.medister
 
1 porre, i skiver
2 gulerødder, tern
1/4 lilleknoldselleri, tern
300 g.kartofler, tern
1 bouillon-terning
1 ptpersille, finthakket
 maizena
 salt
 peber
 
Opskrift:
De skyllede og skårne grøntsager koges møre i letsaltet vand. Medister sættes over at koge ved svag varme i ca. 8-10 minutter i bouillon. Bouillonen sigtes og medister holdes varm. Kog bouillonen op og jævn den med maizena udrørt i koldt vand. Vend alle grøntsager og den finthakkede persille i og kog let op. Anret sammen med medister, som er skåret i mindre stykker.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24500 gange,
og udskrevet 277 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu