Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fjeldcarbonara ( Trangia )

Fjeldcarbonara ( Trangia ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.bacon
50 g.tørrede champignon
50 g.soltørrede tomater
1/4 Piskefløde eller 5 æggeblommer (opbevares i plastikdunk)
 Lille pose med revet ost
 Båndpasta
 
Opskrift:
Læg båndpastaen i kogende vand. Hvis den er frisk skal den kun koge i et par minutter. Når du synes, den er ok, så tag den af blusset og put den efter lidt afkøling i soveposen. Så er den klar, når du er færdig med resten af maden.

Skær bacon i tern og rist det langsomt. Intet fedtstof, men hold gryden klar af flammen, da bacon vil gerne brænde fast, så brug kun lidt varme ad gangen. Det kræver lidt øvelse, men det kan godt lade sig gøre at få det pænt. Tilsæt fløde, salt, peber, champignon og tomater og lad det koge op og ind, så det bliver lidt tykkere. Hæld vandet fra pastaen og hæld saucen over og bland det forsigtigt sammen. Til sidst drysser du osten over (kan undværes)


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (15 stemmer)

Opskriften er vist 32450 gange,
og udskrevet 658 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nicolaj   -  2018-05-02 18:54:02
Min Trangia laver en meget høj flamme(3-4 Pers.).. mener du at jeg skal holde gryden 30-40 cm over Trangia sættet? 😁 prøver mig i hvert fald frem 😉

GrejKaj  -  2012-06-15 11:45:42
Bacon kan købes forstegt, det er nemmere at transportere og det holder lægere.

Charlie  -  2011-06-13 12:27:07
Forbavsende lækkert. Det kan forøvrigt anbefales at tilføje en rød peberfrugt og evt. lidt hvidløg. Desuden vil jeg anbefale at bruge frisk parmasanost, som man gør i en rigtig carbonara