Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Panna cotta med bøgebladssalat

Panna cotta med bøgebladssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Panna cotta

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
½ l.fløde
1 stangvanille
4 husblas
50 g.sukker
 et drys lavendel
 
 Sirup
100 g.sukker
¼ dl.vand
 et drys lavendel
 
 Salat:
 Friske bøgeblade
 Andet salat efter egen smag
 Tomat skåret i strimler
 Comté eller gruyére i små tern
 Vagtelæg kogt og halveret
 
 Marinade:
1/3 dl.rødvinseddike
2/3 dl.olie
1 hakket rødløg
 smages til med salt peber og flormelis
 
 
 
 
Opskrift:
Pannacotta:
Husblasen udblødes i koldt vand. Fløde, sukker og vanille småkoges i 15 minutter, og vanillestangen tages op. Husblasen kommes i og massen sigtes over i 6 små forme, og stilles på køl indtil de er stive.

Sirup:
Sukkeret smeltes i tykbundet gryde. Herefter tilsættes vand og lavendel.

Ved servering hældes siruppen over pannacottaen. Kan evt. serveres med appelsinfileter vendt i sukker.

Salat med bøgeblade
Salaten mixes i en skål, og marinaden røres sammen. Vi laver salat af bøgeblade, som er gode at blande i salaten, når de som nu er helt nye og lyse.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8833 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu