Panna cotta med bøgebladssalat

Panna cotta med bøgebladssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kold DessertRet : Kold Dessert - Panna cotta

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red:


Ingredienser:
½ l.fløde
1 Vaniljestang
4 husblas
50 g.sukker
 et drys lavendel
 
 Sirup
100 g.sukker
¼ dl.vand
 et drys lavendel
 
 Salat:
 Friske bøgeblade
 Andet salat efter egen smag
 Tomat skåret i strimler
 Comté eller gruyére i små tern
 Vagtelæg kogt og halveret
 
 Marinade:
0.33 dl.rødvinseddike
0.66 dl.olie
1 hakket rødløg
 smages til med salt peber og flormelis
 
Opskrift:
Pannacotta:
Husblasen udblødes i koldt vand. Fløde, sukker og vanille småkoges i 15 minutter, og vanillestangen tages op. Husblasen kommes i og massen sigtes over i 6 små forme, og stilles på køl indtil de er stive.

Sirup:
Sukkeret smeltes i tykbundet gryde. Herefter tilsættes vand og lavendel.

Ved servering hældes siruppen over pannacottaen. Kan evt. serveres med appelsinfileter vendt i sukker.

Salat med bøgeblade
Salaten mixes i en skål, og marinaden røres sammen. Vi laver salat af bøgeblade, som er gode at blande i salaten, når de som nu er helt nye og lyse.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Opskriften er vist 9190 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu