Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Panna cotta med sommerfrugt

Panna cotta med sommerfrugt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Panna cotta

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.letmælk
½ stangvanille, evt. polynesisk
65 g.rørsukker
4 nelliker
1 spsk.honning
4 bladehusblas
2 dl.letmælks yoghurt naturel
 
 Rabarber og jordbær:
1 lille bundt rabarber
300 g.jordbær
4 spsk.vand
50 g.rørsukker
½ tsk.reven muskatnød
2 spsk.mørk sirup
 
 
 
Opskrift:
Panna Cotta:
Kom mælk i en lille gryde, skrab vanillekornene ud i mælken, læg også den tømte vanillestang i, tilsæt rørsukker, nelliker og honning. Varm op til kogepunktet.

Blød husblas ud i lidt koldt vand, pres vandet af den og rør den ud i den varme mælk til den er helt opløst. Afkøl mælken let, sigt den og tilsæt yoghurt. Fordel massen i 6-8 forme. Efter 3-4 timer, eller når cremen er stivnet, er den klar til at servering.

Rabarber/jordbær:
Halvdelen af rabarberne lægges i et ovnfast fad. ¾ af jordbærrene skæres i kvarter. Resten af bærrene og rabarberne koges til en sirup med lidt vand, sukker og muskat til frugterne er meget møre. Si igennem en sigte. Rabarber/jordbær siruppen overhældes de rå rabarber, som herefter bages i ovnen 30-40 minutter ved 120°. Tilsmag de braiserede rabarber med sirup, muskat og eventuelt lidt citronsaft.

Servér pannacotta på en bund af sirup og læg de friske jordbærstykker og de bagte rabarber udenom.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Panna cotta

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21115 gange,
og udskrevet 294 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu