Rabarbermousse på makronbund
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rabarberkompot:
Rabarber, sukker og vand koges til en kompot som afkøles inden den røres i moussen. Makronbund: Marcipan røres sammen med sukker til det smuldrer. Herefter røres æggehvider i. Smøres ud på bagepapir og bages ved 175 grader i ca. 30 minutter. Rabarbermousse: Sukker, vanillekorn og lidt vand koges let tykt. Hældes over æggeblomerne under konstant piskning (ca. 10 sekunder). Kvark røres lind med rabarberkompot (gem lidt kompot til bunden) og blandes med æggemassen, til det er koldt, og flødeskumsagtigt. Vend lidt af massen i den varme udblødte og smeltede husblas. Vend derefter det hele i massen sammen med flødeskummet. Rabarberkompot smøres på bunden, hvorefter moussen hældes over. Stilles koldt 6 - 8 timer til kagen har sat sig. |
|
Opskriften er vist 47934 gange,
og udskrevet 857 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne