|
|
|
Rabarberkompot_
|
300 |
gram |
Rabarber, renset vægt300 gram Rabarber, renset vægt
|
150 |
gram |
Sukker150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
0.5 |
dl. |
Vand0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
|
4 |
|
Æggeblommer, pasteuriseret4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
|
50 |
gram |
Sukker50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
3.5 |
dl. |
Piskefløde3.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
0.5 |
stang |
Vaniljestang, kornene heraf0.5 stang Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
|
10 |
|
Husblas, blade10 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
|
400 |
gram |
Kvark. 5+400 gram Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
|
Citron, saft heraf1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
|
|
|
|
|
|
Makronbund:
|
250 |
gram |
Ren rå marcipan250 gram Ren rå marcipan
|
370 |
gram |
Sukker370 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
|
3 |
|
Æggehvider3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
|
|
|
|
KJ total 22508 (5359 kcal)
KJ pr. Pers. 2813 (669 kcal)
Vægt ialt 2127 gram
Vægt pr. Pers. 265 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1058 KJ (251 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 35.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|