Rabarbermousse på makronbund næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Rabarberkompot_
300 gram Rabarber, renset vægt
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
4 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 stang Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
10 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
400 gram Kvark. 5+ 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
  Makronbund:
250 gram Ren rå marcipan
370 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Energi:
KJ total 22508 (5359 kcal)
KJ pr. Pers. 2813 (669 kcal)
Vægt ialt 2127 gram
Vægt pr. Pers. 265 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1058 KJ (251 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 10.1 gram
Kulhydrat 35.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)