Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Engelske påskeboller

Engelske påskeboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidPåske

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :



Ingredienser:
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

60 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Muskat, friskrevet
30 gram Sukat Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.
200 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Gær
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   


Opskrift:

Bland hvedemel, farin, kanel samt muskatnød sammen med rosiner og sukat.

Mælken lunes og gæren opløses heri sammen med smørret Pisk ægget i og hæld væden i de tørre ingredienser, som æltes godt sammen. Lad dejen hæve lunt og tildækket til den har dobbelt størrelse.

Form herefter bollerne - ikke for store, de skal nemlig efterhæver et kvarters tid, og de stiger yderligere i ovnen. Bag dem ved 190-200 grader i et kvarter og lad dem køle af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (20 stemmer)

Opskriften er vist 30073 gange,
og udskrevet 563 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kurtbrix  -  0000-00-00 00:00:00
det er en god opskrift ,den passer fint med kun 100 gr rosiner, og man kan tilsætte 100 gr gemmedej det gir en god smag


  -  0000-00-00 00:00:00
den r meget sød i smagen, og fed. og rosiner smager ikke godt i den.