Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Engelske påskeboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

60 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Muskat, friskrevet
30 gram Sukat Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.
200 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Gær
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 14996 (3570 kcal)
KJ pr. Portion 14996 (3570 kcal)
Vægt ialt 1142 gram
Vægt pr. Portion 1142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1312 KJ (312 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 52.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)