Engelske påskeboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 16 Stk.
Ingredienser:
450 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

60 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
30 gram Sukat, kandiseret Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.

1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
200 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Gær, frisk
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 15022 (3576 kcal)
KJ pr. Stk. 938 (223 kcal)
Vægt ialt 1143 gram
Vægt pr. Stk. 71 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1313 KJ (312 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 9.3 gram
Kulhydrat 52.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)