|
Ugens Opskrifter Uge 51 2017
Hovedret:
Når du skal tø anden op, så læg den i køleskabet 3-4 dage før den skal steges. Husk at lægge den i et fad eller skål, så saften ikke render ud i køleskabet.
Stegning af juleanden dagen før
Almindelig stegt juleand
Langtidsstegt juleand
Grillet juleand
Kogt juleand
Brun sauce til juleanden
Almindelig stegt flæskesteg
Langtidsstegt flæskesteg
Grillet flæskesteg
Flæskestegssovs
Julegås
Grillet julegås
Brune Kartofler
Rødkål
Halve æbler med gele
Dessert:
Risalamande
Kirsebærsauce
Bradepandekage:
Plumkage i bradepande
Suppe:
Den nemme porresuppe
Tema: Jul
Så nærmer julen sig nok engang, og det er igen blevet tid for julefrokoster, julebag og julegodter.
|