Ugens Opskrifter
Uge 51 2016

Hovedret:
Når du skal tø anden op, så læg den i køleskabet 3-4 dage før den skal steges.
Husk at lægge den i et fad eller skål, så saften ikke render ud i køleskabet.

Stegning af juleanden dagen før

Almindelig stegt juleand

Langtidsstegt juleand

Grillet juleand

Kogt juleand

Brun sauce til juleanden

Almindelig stegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg

Grillet flæskesteg

Flæskestegssovs

Julegås

Grillet julegås

Brune Kartofler

Rødkål

Halve æbler med gele

Dessert:
Risalamande

Kirsebærsauce

Bradepandekage:
Plumkage i bradepande

Suppe:
Den nemme porresuppe

Tema: Jul
Så nærmer julen sig nok engang, og det er igen blevet tid for julefrokoster, julebag og julegodter.

Se julens opskrifter her: