Ugemadplan Uge 24 - 2016

Mandag:
Farsbrød med italiensk smag

Tirsdag:
Græske kalkunfrikadeller med tzatziki og krydderkartofler

Onsdag:
Koteletter med ovnbagt spidskål og krydderurter

Torsdag:
Peberfrugter med oksekød

Fredag:
Farseret kyllingefilet med krydderurtesauce og tagliatelle

Lørdag:
Kogt røget skinke med grøntsager

Søndag:
Blomkålsgratin med skinke



Fisk:
Aspargestærte med rejer

Fisk:
Hornfisk, grillstegte



Salat:
Kold aspargessalat



Forret:
Hvide asparges med parmaskinke



Vegetar:
Gratineret hvide asparges



Dessert:
Koldskål med rabarber



Bradepandekage:
Den der du ved nok



Tema:
Lammeculotte med tzatzikicreme, bagte krydderkartofler og tomatlasagne




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.