Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Farsbrød med italiensk smag

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt :

Farsbrød med italiensk smag, billede 4 Farsbrød med italiensk smag, billede 1 Farsbrød med italiensk smag, billede 2 Farsbrød med italiensk smag, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 skiver Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Tomatjuice. konserves
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 tsk. Oregano, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
80 gram Parmaskinke, tynde skiver 1 skive Parmaskinke vejer ca. 10 gram
150 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
7 laurbærblade
   
1 ds. Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Oregano, tørret
   
  Tilbehør:
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
    1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
  Tomatsalat: 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
4 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
    1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt


Opskrift:

Tænd ovnen på 175 grader C. alm. ovn. Riv brødet fint og bland det med sammenpisket æg, tomatjuice, knuste hvidløg, og krydderier.

Tilsæt kødet og ælt det godt igennem. Bred farsen ud på et stk bagepapir, skær fedtkanten af skinken og læg dem på farsen. Drys med revet ost og rul sammen som en roulade.

Læg det i et smurt ovnfast fad med samlingen ned og tryk enderne lidt sammen.

Stik laurbærblade i overfladen af farsen og sæt fadet i ovnen 45-60 min.

Efter 20 minutter hældes en dåse tomater over farsbrødet.

Brødet tages op og tomater og væde hældes i en gryde evt. med lidt bouillon, blendes og koges op. smages til med salt, peber og oregano.

Serveres med friskkogte kartofler og tomatsalat med finthakket løg-uden dressing.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (49 stemmer)

Opskriften er vist 139775 gange,
og udskrevet 6033 gange.


Energi:
KJ total 14422 (3433 kcal)
KJ pr. Pers. 3605 (858 kcal)
Vægt ialt 2858 gram
Vægt pr. Pers. 714 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 504 KJ (120 kcal)
Protein 7.5 gram
Fedt 5.4 gram
Kulhydrat 11.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


CJ  -  2012-11-01 07:50:42
hvor meget rasp skal man bruge hvis man bruger det istedet for brødskiver?

L.R.  -  2012-05-06 17:15:57
det smager fantastisk, har lavet det flere gange.

Grteta Dernehl  -  2012-01-27 19:34:23
En rigtig god ret. Jeg brugte rasp i stedet for brødskiver. Brugte dild i stedet for persille. En ret jeg absolut vil lave igen.

Mark  -  2011-03-23 15:33:24
Bedste farsbrød nogensinde, smager i den grad italiensk - og det kommer fra en der til dagligt har lidt med italiensk mad at gøre (www.italienskrestaurantkøbenhavn.dk) Kan anbefales til alle !

Anja  -  2011-03-20 13:31:04
Det smager simpelthen fantastisk. Det bedste farsbrød jeg har smagt. Også godt at lave i forvejen, og fryse ned.

Martin  -  2010-07-08 21:09:08
Intet mindre end genialt :) Byttede dog laurbærbladende ud med bacon og lavede en anden sovs. Men farsbrødet blev virkelig lækkert.

Gurli.  -  2009-10-27 18:35:41
Det er det beste farsbrød vi nogen sinde har smagt, det er ikke sidste gang jeg har lavet den MUMS MUMS

Anne  -  2009-10-03 13:32:19
Rigtigt god opskrift, har lavet den flere gange med stor succes...

birkbak  -  2009-05-30 17:05:08
hele familien er vilde med det her farsbrød, selv min søn som ikke vil have ost spiste op,

Birgith  -  2009-03-12 13:40:10
Skinken, er en lufttørret røget skinke, fås i supermarkedet, bl.a. Lidl

Birgith  -  2009-03-12 13:38:07
Lyder skønt, glæder mig til at prøve det.

mig  -  2008-05-10 16:04:29
hvor kan man få det der skinke...?

Rockmorten  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg bliver helt sulten af at læse den her opskrift. Nu går vi i køkkenet!