|
Ugemadplan Uge 26 2015
Mandag: Kyllingefarsbrød
Tirsdag: Bøf Lindstrøm 01
Onsdag: Koteletter med ovnbagt spidskål og krydderurter
Torsdag: Kalkunbryst m./ frisk pasta
Fredag: Kalvekød med spidskål
Lørdag: Kogt røget skinke med grøntsager
Søndag: Blomkålsgratin med skinke II
Fisk: Foliebagt kulmulefilet med sød kartoffelsalat
Fisk: Sildehaj med nye kartofler og gønsager
Salat: Aspargessalat
Forret: Rejer i hvidløg 01
Vegetar: Kartoffelæggekage 01
Dessert: Hyldeblomstpandekager
Bradepandekage: Hyldeblomstbradepandekage
Tema: Grillet oksetværreb (longribs) med barbercuesauce og coleslaw
Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.
|