Ugemadplan
Uge 26 2015

Mandag:
Kyllingefarsbrød

Tirsdag:
Bøf Lindstrøm 01

Onsdag:
Koteletter med ovnbagt spidskål og krydderurter

Torsdag:
Kalkunbryst m./ frisk pasta

Fredag:
Kalvekød med spidskål

Lørdag:
Kogt røget skinke med grøntsager

Søndag:
Blomkålsgratin med skinke II



Fisk:
Foliebagt kulmulefilet med sød kartoffelsalat

Fisk:
Sildehaj med nye kartofler og gønsager



Salat:
Aspargessalat



Forret:
Rejer i hvidløg 01



Vegetar:
Kartoffelæggekage 01



Dessert:
Hyldeblomstpandekager



Bradepandekage:
Hyldeblomstbradepandekage



Tema:
Grillet oksetværreb (longribs) med barbercuesauce og coleslaw




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.