Ugemadplan
Uge 19 2015

Mandag:
Cornflakes paneret kalkunschnitzel

Tirsdag:
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Onsdag:
Farstærte med græsk agurkesalat og ovnstegte kartofler

Torsdag:
Kyllingefiletstykker i karry-kokos sauce

Fredag:
Japansk mørbrad med wasabikartofler og tomatsalat

Lørdag:
Sprængt oksespidsbryst med dampede grønsager

Søndag:
Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta



Fisk:
Stegt hornfisk med persillesauce

Fisk:
Kogt helleflynder



Salat:
Salat med ovnbagte rabarber, Valnødder og avokado



Forret:
Hornfisk i gele



Vegetar:
Grønne urtefrikadeller



Dessert:
Bagte rabarber med reven marcipan



Bradepandekage:
Connys Rabarberkage



Tema:
Kylling på dåse




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.