Andesteg

2007-10-30
Spørgsmål fra   :  Jørgen Nielsen

I opskriften indgår bl.a   :  

Bemærkninger   :  
Hej Kok. Vil du sige mig om en and skal stikkes så fedtet kan løbe fra den vejer 3,8kg og hvor lang tid skal den stege det er ikke en varmluftovn mvh Jørgen Nielsen


Svar   :  
Hej Jørgen

Jeg ser ingen grund til at du skulle stikke anden, det plejer jo nærmer at være et spørgsmål om at anden ikke bliver for tør.

Tiden er jo an på temperaturen, den mest populære måde at stege andesteg herinde er langtidsstegning, men jeg syntes du skulle kigge ind på vore opskrifter til mortens aften, her er flere forskellige måde at stege and på.

Se mortensaftenopskrifter her

For at ændre stegetid på en opskrift hvis en and eller anden steg er større end det beskrevne, du tager og dividere vægt med tid og ganger med den nye vægt.

Eks.
3 kg and skal langtidsstege 6 timer.
6/3=2x3.8=7,6

Med venlig hilsen
Per



Se flere spørgsmål og besvarelser her.