Spørgsmål efter opskrift

2017-11-30
Spørgsmål fra   :  Anna Larsen
Spørgsmål   :  Rejering indkøbt i Lidl
I opskriften indgår bl.a   :  Rejering indkøbt i Lidl
Bemærkninger   :  
- jeg søger ideer til lidt festlig servering af 'dimsen'. Ikke for tungt og bastant, da det skal være en forret.

Svar til Anna Larsen   :  
Hej Anna

Jeg kender ikke rejeringen, men jeg kan se billede på Lidl, og jeg ville mene at den skal serveres som på billedet, gerne med flutes til, tænker ikke der skal andet tilbehør til.

Med venlig hilsen
Per




2017-11-27
Spørgsmål fra   :  Bente Agesen
Spørgsmål   :  vil gerne vide hvad 1/2 tsk tørgær svarer til vs frisk gær
I opskriften indgår bl.a   :  tørgær
Bemærkninger   :  
vil gerne vide hvad 1/2 tsk tørgær svarer til vs frisk gær og hvad 1 tsk tørgær vejer. På forhånd tak .bagesen

Svar til Bente Agesen   :  
Hej Bente

Vi har en side under teknik hvor vi har beskrevet forhold mellem gær og tørgær.

Se siden her

Mangler du yderligere info så skriv gerne tilbage :)

Med venlig hilsen
Per




2017-11-21
Spørgsmål fra   :  Erik Christensen
Spørgsmål   :  rulepølse
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
hvordan gør man

Svar til Erik Christensen   :  
Hej Erik

Vi har en opskrift her som forklare det meste tænker jeg.

Se opskriften her

Du kan købe rullepøsepresser til små penge i de store supermarkeder, de er i træ og virker desværre ikke så godt, men de kan bruges hvis det er få rullepølser du skal lave, er det mange så vil jeg råde til at købe professionelle presse, hos f.eks. HWL.dk


Med venlig hilsen
Per




2017-11-09
Spørgsmål fra   :  John Jensen
Spørgsmål   :  Isdessert
I opskriften indgår bl.a   :  Svesker - piskefløde sukker o.a.
Bemærkninger   :  


Svar til John Jensen   :  
Hej John

Vi har en grundopskrift på parfait flødeis, hvor du kan bruge svesker marineret i Armagnac, som du skærer groft og blander i isen inden den indfryses.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2017-11-08
Spørgsmål fra   :  annelise
Spørgsmål   :  nødde karamelsovs til is
I opskriften indgår bl.a   :  nødder sukker smør fløde
Bemærkninger   :  


Svar til annelise   :  
Hej Annalise

Vi har en opskrift på karameliserede nøder som jeg tænker er dem som kommer tættest på det ønskede, i hvert fald med lidt ændringer.

Se opskriften her

Du kan tilsætte smør sammen med sukkeret.

Sammen med portvinen kan så tilsættes fløde.

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2017

Se spørgsmålene for februar 2017

Se spørgsmålene for marts 2017

Se spørgsmålene for april 2017

Se spørgsmålene for maj 2017

Se spørgsmålene for juni 2017

Se spørgsmålene for juli 2017

Se spørgsmålene for august 2017

Se spørgsmålene for september 2017

Se spørgsmålene for oktober 2017

Se spørgsmålene for november 2017

Se spørgsmålene for december 2017