Spørgsmål efter opskrift

2010-07-31
Spørgsmål fra   :  Birthe Kjærgreen
Spørgsmål   :  lækker opskrift til veganer
I opskriften indgår bl.a   :  måske noget med nødder og meget grønt
Bemærkninger   :  


Svar til Birthe Kjærgreen   :  
Hej Birthe

Vi har en gruppe med veganeropskrifter hvor jeg håber du vil kunne finde inspiration.

Se veganeropskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-30
Spørgsmål fra   :  Hanne Friborg
Spørgsmål   :  Laks med mascarpone/citronsauce ?
I opskriften indgår bl.a   :  Laks i ovnfast fad i en sauce af mascarpone og citron.
Bemærkninger   :  


Svar til Hanne Friborg   :  
Hej Hanne

Jeg har fundet en opskrift frem som jeg tror og håber er den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-30
Spørgsmål fra   :  grethe høj
Spørgsmål   :  japansk kartoffelsalat
I opskriften indgår bl.a   :  kartofler, hytteost, augurk, gullerødder
Bemærkninger   :  


Svar til grethe høj   :  
Hej Grethe

Hermed en opskrift på japansk kartoffelsalat.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-25
Spørgsmål fra   :  AsgerLauridsen
Spørgsmål   :  hvid chokolade, flødeskum, frugt evt. jordbær
I opskriften indgår bl.a   :  hvid chokolade, flødeskum, frugt evt. jordbær
Bemærkninger   :  


Svar til AsgerLauridsen   :  
Hej Asger

Nu skriver du ikke hvad du søger men kun nogle ingredienser, så det bliver et skud fra hoften. Hvid chokolademousse ??

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-25
Spørgsmål fra   :  Henning Henriksen
Spørgsmål   :  Surbærmarmelade
I opskriften indgår bl.a   :  Surbær m. æbler
Bemærkninger   :  


Svar til Henning Henriksen   :  
Hej Henning

Surbær heder også aronia, og den har jeg fået en forespørgsel på sidste år, som jeg dog ikke kunne hjælpe med.

Efterfølgende har en bruger indsendt en opskrift som er tilføjet spørgsmålet, men uden opskriften er rigtigt lagt ind, det har jeg nu gjort, og kan derfor sende dig et link til opskriften som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-24
Spørgsmål fra   :  Rasmus Bech
Spørgsmål   :  Agurkesalat
I opskriften indgår bl.a   :  Agurk Fløde Eddike(?) Sukker
Bemærkninger   :  
Jeg leder efter en gammel opskrift på en agurkesalat min mormor altid lavede om sommeren da jeg var barn, mindes bestemt at der var fløde og eddike i, højest sandsynligt også sukker, husker det som en meget frisk salat der ikke holdt sig forfærdelig godt i køleskabet ( som oftest fordi den blev spist op ;) )

Svar til Rasmus Bech   :  
Hej Rasmus

Dressingen du beskriver er den som heder mormordressing, men har ikke oplevet at den blev brugt til agurksalat.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-24
Spørgsmål fra   :  Inger Hansesgaard
Spørgsmål   :  muffins med kokus og gulerod
I opskriften indgår bl.a   :  event. både kokus - chokolade og gulerod
Bemærkninger   :  
måske også sukkerfri!

Svar til Inger Hansesgaard   :  
Hej Inger

Jeg har søgt på gule muffins og har fået nogle opskrifter frem som jeg vil sende på et link til dig her. Så kan du prøve at kigge dem igennem, om der skulle være en du syntes om.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-23
Spørgsmål fra   :  Irene Larsen
Spørgsmål   :  skildpaddemousse (måske)
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
denne dessert blev vist på kanal 4 hvor fire personer spiser sammen. Der var 2 mænd (Søren Pind + Mads Christensen) + to kvinder (kan ikke huske hvem) Det var en af pigerne der lavede desserten. Har søgt overalt men kan ikke finde opskriften. Det er ikke en tung dessert.

Svar til Irene Larsen   :  
Hej Irene

Vi fandt en beskrivelse af den ønskede mousse, men den var uden mål, så vi har brygget lidt videre på den og fået en opskrift ud af det som vi har afprøvet og fotograferet, håber du synes om den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-22
Spørgsmål fra   :  Doris
Spørgsmål   :  Nugakage
I opskriften indgår bl.a   :  æg sukker bagepulver mel kartoffelmel pynt flormelis margarine knust nugga
Bemærkninger   :  


Svar til Doris   :  
Hej Doris

Jeg ved ikke om du kan bruge følgende, da den hedder nougatkrans.

100 g smør el. margarine
150 g sukker ( 1 3/4 dl.)
2 æg
375 g mel ( 6 1/4 dl.)
2 tsk. bagepulver
1½ dl. mælk

Creme:
100 g smør
150 g flormelis
2 æggeblommer

Nougat:
125 g sukker
25 g mandler

arb.tid: ca 30 min.
bagetid: 1 1/4 time
Randform 1 L

Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt æggene,ét af gangen. Derefter kommes mel, bagepulver skiftevis i med mælken.

Fyld dejen i en smurt form/randform. Bag kagen/kransen ved jævn varme. 175 grader i ca. 1 1/4 time.

Imens røres smør og flormelis godet sammen til cremen. Kom æggeblommerne i ét af gangen og rør til cremen er ensartet og glat.

Herefter skold, smut og hak mandlerne groft. Smelt sukkeret lysebrunt på en tør pande. Rør de hakkede mandler i og lad det blive pænt brunt. Hæld straks den hede masse på en smurt bageplade og lad den blive kold.

Knus nougaten med noget hårdt evt. en (kød)hammer eller kom den i en egnet plastpose og knus det med en kagerulle.

Vend kagen ud af formen. Fordel cremen over og drys den knuste hårde nougat øverst.

TIPS: kagen kan evt. fælkkes og lægges sammen med cremen og den hårde nougat.
Ikke fryse egnet.

Med venlig hilsen
Irene




2010-07-22
Spørgsmål fra   :  Åse
Spørgsmål   :  Mississippi mudpie
I opskriften indgår bl.a   :  skumfiduser!! og chokolade
Bemærkninger   :  
Vistnok fløde i....

Svar til Åse   :  
Hej Åse

Vi har en opskrift på mississippi mud pie som vi afprøvede for ikke så længe siden, som jeg vil sende et link til her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-22
Spørgsmål fra   :  Lisa Rodemuind
Spørgsmål   :  retter hvor der indgår ukrudt, f.eks. skvadderkål, brændenæller mælkebøtter, morgenfruer m.m.
I opskriften indgår bl.a   :  ukrudt
Bemærkninger   :  
retter hvor der indgår ukrudt, f.eks. skvadderkål, brændenæller mælkebøtter, morgenfruer m.m.

Svar til Lisa Rodemuind   :  
Hej Lisa

Vi har lidt forskellige opskrifter med ukrudt, men har dem ikke samlet i en gruppe, så den nemmeste måde at finde frem til dem er faktisk at du bruger søgefeltet øverst på siden til højre, og så søger på f.eks. brændenælle.

Med venlig hilsen
Per




2010-07-20
Spørgsmål fra   :  Lasse A.Jensen
Spørgsmål   :  rødbedesaft
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
kosttilskud/juce

Svar til Lasse A.Jensen   :  
Hej Lasse

Jeg kan ikke se hvad dit spørgsmål er angående rødbedesaft, men jeg tænker om det er hvordan du laver den, og der mener jeg at du skal bruge en saftpresser som du kan bruge til mange forskellige typer grønsager.

Med venlig hilsen
Per




2010-07-19
Spørgsmål fra   :  Henrik L
Spørgsmål   :  kartoffelsalat
I opskriften indgår bl.a   :  dl. Creme fraiche 18 % spsk. Mayonnaise tsk. Bearnaiseessens * spsk. Sukker Salt bdt. Purløg, frisk gram Kartofler, skrællet vægt Pynt: bdt. Purløg, frisk Tomater
Bemærkninger   :  
Hjælp os. vi vil meget gerne bruge denne opskrift til natmad til en nær forestående fest. der er sket en fejl med hvormeget der skal bruges af hver del. vi bliver 40 personer.

Svar til Henrik L   :  
Hej Henrik

Jeg synes ikke jeg kan finde frem til de ingredienser i nogen opskrifter her på siden, men vi jeg har fundet en opskrift frem som minder meget om det, og her er der mængder på.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-19
Spørgsmål fra   :  ulf brammer
Spørgsmål   :  marstalsovs
I opskriften indgår bl.a   :  røget bacon
Bemærkninger   :  
serveres især til torsk på øen marstal

Svar til ulf brammer   :  
Hej Ulf

Marstal er nu en by som ligger på Ærø.

Vi har en opskrift på kogt torsk med marstalsovs som jeg vil sende til dig her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-19
Spørgsmål fra   :  Poul Mortensen
Spørgsmål   :  rulleslag m. indlagt svinemørbrad på kuglegrill
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Poul Mortensen   :  
Hej Poul

Det er ikke noget vi har opskrift på, men det er vel blot at rulle svinemørbraden ind i et rulleslag, ville foretrække at give slaget godt med krydderier og krydderurter, gerne persille.

Men hvor længe den så skal have på grillen er det sværeste at svare på, men har du et stagetermometer, så giv den som en flæskesteg.

Med venlig hilsen
Per




2010-07-19
Spørgsmål fra   :  erik jensen
Spørgsmål   :  kylling i stegepose
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til erik jensen   :  
Hej Erik

Fandt ud af at vi faktisk ikke havde en opskrift på almindelig ovnstegt kylling, hverken i stegepose eller uden.

Men vi har nu fået skrevet et par opskrifter ned som vi har afprøvet og fotograferet, og jeg vil sende opskriften på kylling i stegepose som et link til dig her.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-18
Spørgsmål fra   :  jane lauridsen
Spørgsmål   :  boller
I opskriften indgår bl.a   :  3 bananer 2 gulerødder 50g gær 2æg 300g hvedemel 300g fuldkornsmel 1tsk salt
Bemærkninger   :  
jeg er sikker på jeg fandt opskriften i frøken jensens kogebog men kan ike finde den igen, kan huske overstående men mangler resten. måske det er 1dl vand

Svar til jane lauridsen   :  
Hej Jane

Det er ikke en opskrift vi kender, men hvis du er sikker på ingredienserne kan du sikkert prøve dig frem med vandet, tilsæt vand indtil en passende konsistens.

Med venlig hilsen
Per

3 bananer 2 gulerødder 50g gær 2æg 300g hvedemel 300g fuldkornsmel 1tsk salt




2010-07-18
Spørgsmål fra   :  Val Christensen
Spørgsmål   :  ruskum snusk
I opskriften indgår bl.a   :  new carrots, peas and little new potatoes in a cream sauce...my Danish grandmother made this in the summer with the first new garden picking of these vegetables. She grew up in the Thisted area of DK
Bemærkninger   :  


Svar til Val Christensen   :  
Hey Val

I used google translator to translate the text so I hope it is understandable. I found a recipe is reminiscent of what you describe, so I hope it's the recipe you are looking for. Meanwhile, I used the translator to translate the recipe.

See recipe here

Sincerely
Per




2010-07-17
Spørgsmål fra   :  jytte r pedersen
Spørgsmål   :  marengsbund
I opskriften indgår bl.a   :  æggehvide sødemiddel
Bemærkninger   :  
massen nem at piske stift, det ser godt ud også inde i ovnen.men når den kommer ud er den værre end tyggegummi, mangler et godt råd til hvordan den kan blive sprød.

Svar til jytte r pedersen   :  
Hej Jytte

Prøv med svagere varme i længere tid, plejer at hjælpe på tyggegummieffekten.

Med venlig hilsen
Åse




2010-07-17
Spørgsmål fra   :  Achmed
Spørgsmål   :  Hjemmelavet is med forskellige indgredienser
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Achmed   :  
Hej Achmed

Vi har en opskrift på nem flødeis som kan bruges som grundopskrift til flødeis med forskellige smage efter lyst.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-15
Spørgsmål fra   :  jørgen wennike
Spørgsmål   :  tyrkiske kartoffelpandekager
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
har fundet navnet på fdm travel under tyrkiet

Svar til jørgen wennike   :  
Hej Jørgen

Vi kender ikke den nævnte opskrift men vi har forsøgt os med google translator, og er kommet frem til noget der kunne ligne en opskrift.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-15
Spørgsmål fra   :  connie nielsen
Spørgsmål   :  Filet royale
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hvad kan man lave af dejlige opskrifter med den?

Svar til connie nielsen   :  
Hej Connie

Filet Royale skæres af svinekam uden mørbradklods, uden støttemuskel og helt afpudset for ben, svær, fedt, sener og hinder. Herefter fraskæres 7 cm fra mørbradenden op til mellem 8. og 9. ribben ved nakkeenden, hvorved stykket får samme tykkelse.

Vi har ikke opskrifter specielt til Filet Royale, men vi vi har en del opskrifter med svinekam uden spæk som du vil kunne bruge med Filet Royale.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-13
Spørgsmål fra   :  Ester Kortegaard
Spørgsmål   :  Lækre marengs-Kirsten Hyttemeier
I opskriften indgår bl.a   :  Med bagepulver æggehvider sukker
Bemærkninger   :  
Set i Familie Journalen

Svar til Ester Kortegaard   :  
Hej Ester

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift

Beklager meget
Per




2010-07-13
Spørgsmål fra   :  elsebeth bernhoft
Spørgsmål   :  vitello tonardo
I opskriften indgår bl.a   :  Kalvekød med tunmusse
Bemærkninger   :  


Svar til elsebeth bernhoft   :  
Hej Elsebeth

Det er nu en tunsauce og ikke tunmousse, men jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber du vil synes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-12
Spørgsmål fra   :  Maja Anna Lyager
Spørgsmål   :  Creme til chokoladekage
I opskriften indgår bl.a   :  Det ved jeg ikke..
Bemærkninger   :  
Jeg håber at I kan hjælpe mig, jeg leder efter en opskrift på noget hvidt creme til at bruge som fyld i en chokoladekage. Jeg fik denne kage ved et møde, men har ikke kunnet finde ud af hvad denne creme består af. Det var en hvid creme, og det var ikke smørcreme, denne her var meget mere luftig og cremet. Det mindede meget om det, der er indeni kinder mælkesnitte, eller kinder pengui. Jeg har brugt flere timer herinde, men kan ikke finde en opskrift på det.. Kan I hjælpe mig..?? Mange hilsner fra Maja.

Svar til Maja Anna Lyager   :  
Hej Maja

Jeg er ikke 100% sikker men et foresvæver mig, at det almindelig remonce (sukker og smør) der efter at dette er rørt godt sammen og er næsten blevet hvidt bliver rørt sammen med æggeblomme(r)

Med venlig hilsen
Irene




2010-07-11
Spørgsmål fra   :  Lis Iversen
Spørgsmål   :  fiskelagkage
I opskriften indgår bl.a   :  bundene er lignende fransbrødsdej fyld evnt. tunmusse og rejer smager bare godt
Bemærkninger   :  


Svar til Lis Iversen   :  
Hej Lis

Det må næsten være denne opskrift du søger:

Rundt sandwichbrød:
2½ dl mælk,25 g gær,1 tsk salt,1 spsk sukker,25-50 g smør,1 æg,ca. 500 g hvedemel.

Smelt smør,hæld mælken i og oplæs gæren i væsken. Tilsæt salt,sukker og mel og arb. dejen blød og smidig. Hæver ca. ½ time. Smør ringen til en springform (ca. 24 cm.),stil den på smurt bagepapir. Dejen æltes godt igennem igen,og trykkes ud i ringen. Hæver ca.½ time. Bages ca. 25 min ved 200 grader. Afkøles på rist. Når brødet er koldt skæres toppen af og kasseres. Resten deles i 3 bunde.

Fyld:
3 ds tun, 1 ds muslinger (kan erstattes af en ekstra dåse tun),4 dl ekstra fine ærter, 4 hårdkogte æg,300-400 g mayonaise (prøv dig frem til konsistensen er rigtig)rørt med saften af en citron, 1 bundt hakket dild.

Pynt:
Mayonaise,salatblade,1 hårdkogt æg,200 g rejer,citronskiver,tomatbåde,dild og masser af hakket persille. Tun og muslinger drypper godt af. Tun findeles med en gaffel, æggene hakkes og vendes i mayonaisen. Tun,muslinger,ærter og dild røres i. Massen fordeles på 2 af bundene,og den tredje lægges øverst. Lad lagkagen trække koldt - gerne til næste dag.

Højest en time før servering:
Smør kanterne med mayonaise og tryk masser af hakket persille på (det sviner!)Smør toppen med et tyndt lag mayonaise og dæk med salatblade. Skær ægget i zig-zag og stil det i midten,fordel citronskiver,tomatbåde og rejer på toppen,klip lidt dild henover til sidst.

Mvh
Susie




2010-07-11
Spørgsmål fra   :  Karen Margrethe Enevoldsen
Spørgsmål   :  æggedrømme
I opskriften indgår bl.a   :  Småkager med æggeblommer, smør, sukker, hjortetakssalt, mel
Bemærkninger   :  
Det var nogle som min afdøde mor bagte i gamle dage, når hun fik nogle æggeblommer til overs. Det var den gang hvor intet måtte gå til spilde.

Svar til Karen Margrethe Enevoldsen   :  
Hej Karen Margrethe

Vi har nogle æggeblommekager som kunne minde om det du beskriver, kan det være dem?

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-08
Spørgsmål fra   :  Egon Pedersen
Spørgsmål   :  stegeben i kuglegrill
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Egon Pedersen   :  
Hej Egon

Med stegeben er det første jeg tænker på grydestegte og med brun sovs, men det giver jo ikke mening at lave det på grill, så det må være noget a la revelsben eller spareribs du har i tankerne.


Se opskrift her

Med venlig hilsen
Per




2010-07-07
Spørgsmål fra   :  Grethe Harboe
Spørgsmål   :  Opskrift til vaffelkræmmerhus til is.
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg ønsker opskrift til gammeldags kræmmerhus til is da jeg har købt vaffeljern,der var opskrift med men den er al for sød passer slet ikke til is.Hvis der er nogle der har opskrift som den man køber.På forhånd mange Tak.

Svar til Grethe Harboe   :  
Hej Grethe

Hvis opskriften der fulgte med ellers var god nok, så ville jeg da nøjes med at holde igen på sukkeret.

Med venlig hilsen
Per




2010-07-07
Spørgsmål fra   :  Tove Geerthsen
Spørgsmål   :  Jordbærvin
I opskriften indgår bl.a   :  Jordbær, sukker, gær
Bemærkninger   :  


Svar til Tove Geerthsen   :  
Hej Tove

Vi har ingen erfaringer med brygning af vin, så det kan vi ikke hjælpe med.

Beklager meget
Per




2010-07-07
Spørgsmål fra   :  Lind
Spørgsmål   :  Dansk produkt: CREMOLADE (tidl. varemærke)
I opskriften indgår bl.a   :  bl. a. flormelis og cacao
Bemærkninger   :  
Produktet blev forbudt af daværende minister fra 'socialmokratiet' Viggo Kampmann, fordi det generede lobbyisterne for honningproducenter og -importører, med begrundelsen at det skulle være mere usundt end honning og så billigt, at honning ikke kunne konkurrere dermed.

Svar til Lind   :  
Hej Lind

Jeg er ikke gammel nok til at kunne huske produktet, og jeg har ikke kunnet finde frem til en opskrift, så jeg kan ikke hjælpe dig.

Beklager meget
Per




2010-07-05
Spørgsmål fra   :  Janni
Spørgsmål   :  Min kæreste er netop blevet testet og er intolerant overfor gluten (melprodukter)
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg søger nogle opskrifter, som kan bruges til morgenmad. Min kæreste er netop blevet testet og er intolerant overfor gluten (melprodukter), mælkeprodukter, æg og gær. Det er svært at spise morgenmad så - jeg håber I kan hjælpe os med nogle gode ideer.

Svar til Janni   :  
Hej Janni

Du skriver ikke hvad I plejer at spise til morgen, om det er havregryn, musli eller brød.


Men man kan faktisk købe glutenfrie havregryn, og så er det jo muligt at blande sin egen musli.


Med hensyn til mælk er det jo lidt an på hvilken type allergi, men der findes en Laktosefri mælk, hvis det er den type. Ellers så er der andre typer mælkeerstatning f.eks. sojamælk, havremælk, mandelmælk osv.


Med hensyn til brød, så findes der efterhånden en del melblandinger hvor med udvasket hvede som har en ok bageevne, men når han er allergisk over for æg og gær samtidig, så er der næsten ingen hæveevne tilbage, så der ser jeg desværre ikke de store muligheder.

Der findes nogle æggeerstatninger som i kan prøve sammen med bagepulver.


Vi har en udvidet søgning hvor det er muligt at søge på flere allergier, og det kunne måske være noget for jer?

Se udvidet søgning her

Med venlig hilsen
Per


Hej janni.

Du kan prøve Naturlic fiber, som er glutenfri og 70% kostfibre. Naturlic fiber er fremstillet af danske kartofler (ingen stivelse i)du kan bruge det i alt slags madlavning, bl.a kan du tilsætte det i smoothie som er en god start på dagen, godt med kostfibre giver god mæthed :-)

vh. Ingrid




2010-07-03
Spørgsmål fra   :  gitte nielsen
Spørgsmål   :  kubi
I opskriften indgår bl.a   :  Hej. jeg ved det er arabisk of en slags ovale kød"boller" med den skal af kartoffelmos.
Bemærkninger   :  


Svar til gitte nielsen   :  
Hej Gitte

Det har ikke været muligt at finde frem til den ønskede opskrift på Kubi

Beklager meget
Per




2010-07-02
Spørgsmål fra   :  Else Korsgaard Nielsen
Spørgsmål   :  Alle opskrifter
I opskriften indgår bl.a   :  Alle opskrifter da min datter har fået mælkeallergi
Bemærkninger   :  


Svar til Else Korsgaard Nielsen   :  
Hej Else

I forummet hvor du har stillet spørgsmålet er der ellers et link til hovedmenuen for mælkeallergi, og her er der et link til opskrifter uden mælk. Men det kan være du har overset det, og måske er kommet ind via google?

Se mælkeallergi hovedmenu her

Du skal være meget opmærksom på færdigvarer, da mange indeholder mælk.

Med venlig hilsen
Per


Min søn er også mælkeallergiker og til at starte på følte jeg at det var jordens undergang... Men det bliver lettere. Alt vædske i opskrifter udskifter jeg med enten vand eller risdrik og smør/margerine liver udskiftet med plantemargerine feks "Fri" eller olie...

Louise




Se spørgsmålene for januar 2010

Se spørgsmålene for februar 2010

Se spørgsmålene for marts 2010

Se spørgsmålene for april 2010

Se spørgsmålene for maj 2010

Se spørgsmålene for juni 2010

Se spørgsmålene for juli 2010

Se spørgsmålene for august 2010

Se spørgsmålene for september 2010

Se spørgsmålene for oktober 2010

Se spørgsmålene for november 2010

Se spørgsmålene for december 2010