Opskrifter med Svinekam uden svær 

Kokkens favorit
Se opskriften
Ølmarineret svinekam
Begynd ridse svinekammens fedtlag i ca. 1x1cm. store tern (rids ned i kødet). Anbring svinekammen i et fad og hæld marinaden over. Lad svinekammen stå og trække i marinaden i mindst 12 timer, gerne længere. Vend den af og til. Når...
se mere her


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.2-6 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Kinesisk Sur-Sød Kødret

4.5-16 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Svinekam stegt som vildt

4.8-40 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Svinekam stegt som vildt 02

3.9-8 Der er billeder til denne opskrift   

Rødvinsmarineret svinekam

3.5-45 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Anderledes svinekam

4.2-3 Der er billeder til denne opskrift   

Svinekam Boulangere

3.7-18 Der er billeder til denne opskrift   

Indbagt svinekød i sur-sød sovs

4.2-9 Der er billeder til denne opskrift   

Ølmarineret svinekam

3.5-1 Der er billeder til denne opskrift   

Svinekam Bombay

4.1-40

Abrikosfarseret svinekam

4.2-5

Citrongravad mørbrad eller svinekam

3.9-17

Appelsinstegt svinekam med svensk salat

5-1

Svinekam som vildsvin

4.5-3

Marineret svinekam

3.3-5

Forloren vildsvinesteg

4.7-5

Birkebos specialitet med blomkålssalat

5-1

Fyldte Hasselvænget koteletter

4.5-3

Fyldt svinekam

4.5-17

Marineret svinekam med kartofler, løg, svesker

4.3-2

Stegt, rød svinekam

5-1

Orientalsk svinekam

3.7-12

Gule ærter med kogt svinekam

5-3

Portvinsmarineret svinekam

4.8-2

Svinekam med tranebærsauce

4.3-5

Grydestegt svinekam med portvinssauce

4.9-4

Glaseret svinekam med æble- og spinatfyld

4.3-2

Svinekam med drue

5-1

Sprængt svinekam med aspargesfrikassé

5-1

Kød og frugt gryde

3.8-8

Sprængt svinekam

5-1

Svinekam med grøn sauce

3.5-2

Svinekam i oste-valnødesauce

5-1

Sennepskam med porrer

5-1

Svinekam bordelaise (Stegeso)

5-1

Svinekam uden spæk (Stegeso)

4.3-3

Svinekam, krydret (Stegeso)

4.3-6

Svinekød i sur-sød sauce 04

5-1

Svinekam med krydderurter

3-5

Svinekam uden svær

4.5-3

Honning-glaseret svinekam med svesker, æbler og rødkål

5-1

Svinekam i oste - valnøddesauce

4.9-4

Fyldt svinekam med bacon

4.8-2

Orientalsk svinekam med tomat og basilikunsauce

5-2

Stegt Svinekam med persille-løgfars

4.6-4

Svinekam med druer

5-2

Svinekam uden svær med tranebærsauce

5-5

Sprængt svinekam med stegte kartofler

2-4

Braiseret svinekam, farseret med abrikoser

4.5-4

Vildtkrydret svinekam

4-3

Fyldt svinekam med bacon og halve bagte kartofler

5-1

Skiver af svinekam i svampesauce

5-1

Peking gryde

5-2

Svinekam i citron-persille

3.8-3

Svinekam med pigeonæbler

4.8-2

Grønkålshøs

4.5-4

Stegt, rødt svinekød

4.8-2

Grøntsagsspækket svinekam

1.3-6

Cajun pork roast

4-12

Abrikosfarseret svinekam med salat og stærk dip

5-2

Kryddersteg

4.3-3

Stegt svinekam uden spæk (Stegeso)

5-1

Krydret svinekam (Stegeso)

2-3

Svinekam Sylvie

4.5-3

Fransk senneps svinekam

4.7-3

Svinekam i fad

4.9-13

Vildsvinemarineret svinekam

2.9-5

Jægersteg - Jægerkam

4-1

Svinekam indbagt i mouselinfars

4-1

Mere Svinekam Boulangere

4.8-6

Hvidvinsmarineret svinekam eller koteletter

5-2

Honningglaseret svinekam

5-1

Rødvinsmarineret svinekam 02