Spørgsmål efter opskrift

2005-04-30
Spørgsmål fra   :  Jette Bertelsen
Spørgsmål   :  Porrefars med ost
I opskriften indgår bl.a   :  flæskefars, porre, revet ost, rasp,
Bemærkninger   :  
Har været i Familie Journalen, under "Mad i hverdagen".

Svar til Jette Bertelsen   :  
Hej Jette

Jeg har fundet en opskrift frem som minder meget om det som du beskriver og som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-30
Spørgsmål fra   :  Kia Lund
Spørgsmål   :  Nøgleben
I opskriften indgår bl.a   :  Nøgleben
Bemærkninger   :  
Serveres med kartofler og brunsovs.

Svar til Kia Lund   :  
Hej Kia

Jeg har valgt en opskrift her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-29
Spørgsmål fra   :  Hanne Petersen
Spørgsmål   :  muldvappeskud
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Hanne Petersen   :  
Hej Hanne

Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-29
Spørgsmål fra   :  Elly Willer
Spørgsmål   :  Svinekoteletter i fad
I opskriften indgår bl.a   :  Svinekoteletter, timian, ingefær måske tranebær o.a. Jeg har engang haft en opskrift på fadkoteletter med blandt andet disse ingredienser. Nu kan jeg ikke finde den! Måske kan I hjælpe?! Med venlig hilsen Elly Willer
Bemærkninger   :  


Svar til Elly Willer   :  
Hej Elly

Der er desværre kun en enkelt opskrift i kogebogen som indeholder svinekoteletter, timian og ingefær, og denne opskrift er ikke tilberedt i fad, så jeg må desværre skuffe dig.

Beklager meget
Per




2005-04-29
Spørgsmål fra   :  Børge Eliasen
Spørgsmål   :  Andesteg Orange
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Børge Eliasen   :  
Hej Børge

Jeg har lidt forskellige opskrifter på And á l'orange som jeg vil sende dig her.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-27
Spørgsmål fra   :  susan
Spørgsmål   :  sabra kage
I opskriften indgår bl.a   :   det er en israelsk national kage den svømmer i honning hvis man trykker på den ligner den en svamp der er en dejlig cream inden i når man får den på en cafe i israel er den åben som en meget stor musling så man kan se alt det dejlige hvide cream som altså ikke er flødeskum og så er den fuldt med honning jeg tror den heder (sabra kage
Bemærkninger   :  
jeg ved ikke helt hvad kagen er lavet af men jeg tror en slags sandkage som er lyssebrun den er rillet i omkreds den smager bare så godt

Svar til susan   :  
Hej Susan

Jeg har desværre ikke kunnet finde opskriften på denne kage.

Beklager meget
Per




2005-04-25
Spørgsmål fra   :  karin
Spørgsmål   :  kinesisk suppe
I opskriften indgår bl.a   :  asparges, palmemarv, hønsekød
Bemærkninger   :  
den man får som forret på kinesiske restaurenter

Svar til karin   :  
Hej Karin

Jeg har ikke kunnet finde en opskrift der passede 100%, men opskriften på pekingsuppe kunne muligvis være den som du leder efter ??

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-25
Spørgsmål fra   :  Simon Tordrup Jensen
Spørgsmål   :  Mad på båd
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg er, som du nok har regnet ud elev på en efterskole og jeg er ved at lave et projekt om mad til søs. Jeg ville høre om du ikke kunne finde nogle små nemme retter til mig som ikke behøves det helt store koge sæt at lave. Maden skal helst ikke koste for meget og skal være nemt at have med sig ud at sejle. Jeg håber meget du vil hjælpe mig og at jeg kan få svar hurtigst muligt da jeg ikke har særligt lang tid at lave min opgave i!! Venlig Hilsen SIMON

Svar til Simon Tordrup Jensen   :  
Hej Simon

Jeg har ikke fået gjort så meget ud af dette emne, men du finder lidt nemme opskrifter under trangia.

Se opskrifterne her

Der findes også en bog fra spejderforlaget som heder mad på tur og lejer, som indeholder en masse forskellige forslag på nem mad, så hvis du kunne finde denne bog på biblioteket ville det være helt perfekt.

Med venlig hilsen
Per




2005-04-23
Spørgsmål fra   :  Kasper
Spørgsmål   :  Spätzel
I opskriften indgår bl.a   :  jeg tror der er æg og muligvis mælk..
Bemærkninger   :  
jeg tror opskriften er fransk eller østrigsk.. de smager lige som pasta, og ligner sådan lidt røræg. Og man putter det vist først i kogende vand..

Svar til Kasper   :  
Hej Kasper

Jeg har fundet en opskrift frem som skulle være den du søger.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-22
Spørgsmål fra   :  Mette Christensen
Spørgsmål   :  Ovnbagte grøntsager
I opskriften indgår bl.a   :  brocoli, gulerødder, seleri skåret lidt fint. Hvor længe i en varmluftovn og hvilken grad
Bemærkninger   :  


Svar til Mette Christensen   :  
Hej Mette

Jeg har her en opskrift/forklaring til ovnbagte grønsager.

Se opskriften her

I opskriften er der brugt konventionel ovn, men hvis du kigger under menupunktet teknik, så finder du en omregningstabel mellem konventionel og varmluftsovn, men her er det lige knap 200 grader i varmluftsovn.

Se omregningstabellen her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-21
Spørgsmål fra   :  Jens O Hansen
Spørgsmål   :  Rosmarinstegt kyllingebryst
I opskriften indgår bl.a   :  Mit barnebarn ønsker rosmarinmarineret kyllingebryst til en fest, 18 personer, både børn og voksne. Jeg ønsker opskriften på dette samt forslag til tibehør og sauce. Det vil være bedst hvis kyllingebrysterne kan laves i ovnen. Venlig hilsen Jens O Hansen
Bemærkninger   :  


Svar til Jens O Hansen   :  
Hej Jens

Jeg har fundet en opskrift frem på rosmarinkylling, godt nok er der i denne opskrift brugt kyllingelår, men jeg er sikker på at du også fint kan bruge kyllingebryst.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-21
Spørgsmål fra   :  Kasper
Spørgsmål   :  taglichkasnock'n
I opskriften indgår bl.a   :  Det er ikke helt nemt at beskrive... men jeg skal prøve.
Retten er egentligt til frokost, eller hovedret. Jeg mener det er en form for ris (virkelig gennem kogt) med en masse slags krydderier, grøntsager osv. Når retten er færdig, har den en meget klistret konsistens, og er helt hvid.
Bemærkninger   :  
Ret som jeg fik i østrig, da jeg var på skiferie. Smagte virkelig godt, men jeg har ikke kunne finde opskriften, så jeg har ikke kunne få det siden...

Svar til Kasper   :  
Hej Kasper

Jeg har ikke kunnet finde en opskrift der hed som du skriver her, sikkert fordi at opskriften staves anderledes.

Umiddelbart minder navnet ikke om nogle af de østrigske opskrifter jeg kender og som står i mine bøger, men hvis du beskriver opskriften lidt mere er der jo stadig en mulighed.

Du skriver f.eks. ikke noget om hvilken ret det er, forret, hovedret eller dessert, eller hvad opskriften indeholder.


Heller ikke med de ekstra oplysninger har det være muligt at finde frem til opskriften.

Jeg beklager meget.
Per




2005-04-20
Spørgsmål fra   :  Aase Sørensen
Spørgsmål   :  Lakselagkage
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Aase Sørensen   :  
Hej Aase

Der er en enkelt opskrift på lakselagkage i kogebogen, så den vil jeg sende til dig og håber du vil syntes om den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-20
Spørgsmål fra   :  Ester Kristensen
Spørgsmål   :  Hussarsteg
I opskriften indgår bl.a   :  Vil De hjælpe mig med en steg som hedder Hussarsteg. jeg finder den ikke på nettet.
Bemærkninger   :  


Svar til Ester Kristensen   :  
Hej Ester

Der havde sneget sig et ekstra S ind i husarsteg så jeg tror det er derfor du ikke har kunnet finde noget.

Der er 2 opskrifter på hussarsteg i kogebogen som jeg her vil sende til dig.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-19
Spørgsmål fra   :  Marianne Gunneskov
Spørgsmål   :  Limesuppe
I opskriften indgår bl.a   :  Har fået serveret kold limesuppe i Mexico. Den var forfriskende og læskende og havde klart smag efter limefruger, hvilket jeg ikke har kunnet opnå via Limesuppe-opskrifter på Nettet.
Bemærkninger   :  
Mine fundne opskrifter på Limesupper har indeholdt fiskefond, kyllingefond eller majs, hvilket har præget smaget iht. den smag jeg leder efter. Kan I hjælpe mig? Vh. Marianne Gunneskov

Svar til Marianne Gunneskov   :  
Hej Marianne

Du skriver ikke så meget om hvad der ellers er i suppen ud over lime, og da jeg ikke har kunnet finde nogen opskrift på limesuppe i mine mexikanske bøger vil jeg i stedet komme med et par lidt vilde bud.

Tomatsuppe med lime og kokosmælk

Kold avokadosuppe

Med venlig hilsen
Per




2005-04-19
Spørgsmål fra   :  Inge-Marie LInd
Spørgsmål   :  Lun mandelkage med kanelcreme
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Lun mandelkage med kanelcreme

Svar til Inge-Marie LInd   :  
Hej Inge-Marie

Jeg har en opskrift her som jeg håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-18
Spørgsmål fra   :  Ilse lemvig
Spørgsmål   :  Partyskinke
I opskriften indgår bl.a   :  Hej Jeg har fået en stor partyskinke til festmiddag Bededag, hvordan tilbeder jeg den og hvilke tilbehør. Vi skal være ca. 20 pers .Jeg håber at I vil hjælpe mig, det må gerne været nemt. På forhånd mange tak og god bededagsferie. Ilse
Bemærkninger   :  
Ingredienser kartofler og 2,5 kg hel skinke.

Svar til Ilse lemvig   :  
Hej Ilse

Jeg vil henvise dig til opskrifterne som findes i kogebogen med hel skinke da jeg ikke har opskrifter med partyskinke.

Se skinkeopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-14
Spørgsmål fra   :  Inge Kragh
Spørgsmål   :  Beouf Bourgignon
I opskriften indgår bl.a   :  ?
Bemærkninger   :  


Svar til Inge Kragh   :  
Hej Inge

Jeg har et par opskrifter her som jeg håber svarer til dit ønske.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-14
Spørgsmål fra   :  Michael
Spørgsmål   :  Chokolademandeltærte
I opskriften indgår bl.a   :  mandelbunde lagt sammen med chokoladecreme. Øverst chokoladecreme med groft revent chokolade,
Bemærkninger   :  


Svar til Michael   :  
Hej Michael

Jeg har her fundet en opskrift frem til dig som godt nok ikke lyder navnet chokolademandeltærte, men ellers passer meget godt på din beskrivelse, så jeg håber du vil syntes om den.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-14
Spørgsmål fra   :  Michael
Spørgsmål   :  Råsyltet appelsinmarmelade
I opskriften indgår bl.a   :  Appelsiner, abrikoser og citroner der råsyltes.
Bemærkninger   :  


Svar til Michael   :  
Michael

Jeg har fundet en opskrift frem til dig, som godt nok ikke indeholder abrikoser, men det kan du jo eksperimentere lidt med.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-14
Spørgsmål fra   :  Kirsten Sørensen
Spørgsmål   :  Makrontærte med hindbær
I opskriften indgår bl.a   :  Hvor mange æg skal der i
Bemærkninger   :  
Opskrif var i ude og hjemme under min egen livret

Svar til Kirsten Sørensen   :  
Hej Kirsten

Jeg har ikke opskriften fra Ude og Hjemme så hvor mange æg de bruger kan jeg ikke sige, men jeg har et par andre opskrifter på makrontærte som du måske kan bruge som udgangspunkt.

Se makrontærteopskrift'er her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-14
Spørgsmål fra   :  Steen
Spørgsmål   :  Spaek til leverpostej
I opskriften indgår bl.a   :  Skal lave leverpostej men har svaert at finde spaek i New York. Oversat bliver det bacon, men det passer jo ikke. Ved I hvad det hedder pa Engelsk?
Bemærkninger   :  


Svar til Steen   :  
Hej Sten

Jeg har slået ordet spæk op i Gyldendals røde ordbog og her bliver det oversat til fat når det er hos svin, og det lyder jo også meget rimeligt da spæklaget på en gris jo er fedt.

Håber du kan bruge det.

Med venlig hilsen
Per




2005-04-14
Spørgsmål fra   :  Birthe Hansen
Spørgsmål   :  udbenet dyrekølle
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
jeg har en udbenet dyrekølle, uden fedt, det er et flot regulært stk kød, hvad kan der laves ud af det?

Svar til Birthe Hansen   :  
Hej Birthe

Jeg har lidt forskellige opskrifter på dyrekølle som jeg håber du kan bruge en eller flere af.

Se dyrekølleopskrift'er her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-12
Spørgsmål fra   :  Milla
Spørgsmål   :  Mælkesnitter
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg vil gerne prøve at lave mælkesnitter der smager som kinder mælkesnitter.. Har i nogen opskrifter på det?

Svar til Milla   :  
Hej Milla

Den originale opskrift på mælkesnitter har jeg desværre ikke, men jeg har fundet et par opskrifter frem som skulle ligne meget og som jeg håber du vil syntes om.

Lagkagesnitter

Honningsnitter

Med venlig hilsen
Per




2005-04-12
Spørgsmål fra   :  Kirsten Ploug
Spørgsmål   :  Fiskelagkage
I opskriften indgår bl.a   :  rørt fiskefars kogt i vandbad, delt lagt sammen med mayonnaise og creme fraice blandet, rejer og kogte æg, dækket med "cremen" derpå pyntet med rejer, æg, dild og cerrytomater
Bemærkninger   :  
Jeg kender ingredienserne men har glemt målene - vi skal være 10 og det er til forret. skal bruges den 23.april

Svar til Kirsten Ploug   :  
Hej Kirsten

Jeg har fundet en opskrift frem til dig her som jeg håber du kan bruge.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-10
Spørgsmål fra   :  Aase Warming
Spørgsmål   :  ovnbagt lyssej med ingefær
I opskriften indgår bl.a   :  lyssej selleri tomater løg ingefær stjerneanis koriander fiskefond olivenolie og citronskiver
Bemærkninger   :  
denne opskrift fandt jeg for nylig i JP´s serie med kendte kokke - denne er Rene`Knudsens. nu vil jeg gerne lave den til en lille fest, men mangler nogle oplysninger om sauce, kartofler, brød, ris o.lign. VH. Aase Warming

Svar til Aase Warming   :  
Hej Aase

Jeg kender desværre ikke nok til denne opskrift og til lyssej til at jeg tør give forslag på det manglende tilbehør.

Dog kan jeg fortælle at lyssej er i familie med torsken, så måske du kan hente inspiration herfra ??

Med venlig hilsen
Per




2005-04-10
Spørgsmål fra   :  Meike becker thomsen
Spørgsmål   :  Ærter bonne femme
I opskriften indgår bl.a   :  ærter
Bemærkninger   :  


Svar til Meike becker thomsen   :  
Hej Meike

Bonne femme betyder på fransk
Som husmoderen gør det i al almindelighed en enkelt tilberedning, der ofte omfatter kartofler eller ganske enkel garniture.

Men nærmere kan jeg desværre ikke komme.

Beklager meget
Per




2005-04-06
Spørgsmål fra   :  Ib Dam Madsen
Spørgsmål   :  Kokusmakroner med hele æg ?
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  


Svar til Ib Dam Madsen   :  
Hej ib

Der er flere opskrifter på kokosmakroner på kogebogen som jeg vil sende dig, så har du muligheden for selv at vælge.

Se opskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-06
Spørgsmål fra   :  Tina jensen
Spørgsmål   :  Pandekagebager
I opskriften indgår bl.a   :  jeg søger et sted som tager ud og bager pandekagerne og laver forskellige slags fyld til dem både til forret hovedret og dessert....vi har engang været til en fest hvor de stod og bagte pandekagerne og folk kunne selv bestemme fyldet...
Bemærkninger   :  


Svar til Tina jensen   :  
Hej Tina

Jeg må desværre blive dig svar skyldig da jeg ikke kender til nogen der tager ud og bager pandekager.

Med venlig hilsen
Per




2005-04-06
Spørgsmål fra   :  Claus
Spørgsmål   :  Kinesiske supper
I opskriften indgår bl.a   :  Hvad jævner man de supper med som man ofte får når man spiser på en kina restaurant
Bemærkninger   :  
supen er altid lidt tyk og meget god håber på at få svar

Svar til Claus   :  
Hej Claus

Jeg er jo ikke ekspert på kinesiske supper, men jeg vil gerne prøve at komme med et svar.

Der findes flere opskrifter på kinesiske supper i kogebogen, så dem har jeg være inde og kigge på en del af, jeg har også kigget i nogle af mine bøger, men det er de færreste supper der er nogen form for jævning i, dog er der enkelte der bruger majsmel eller maizena.

Men jeg tror altså det er an på den enkelte opskrift.

Med venlig hilsen
Per




2005-04-06
Spørgsmål fra   :  Morten Kjeldsen
Spørgsmål   :  Stegetid indbagt laks
I opskriften indgår bl.a   :  Fersk laks, butterdej, evt. parmaskinke eller bacon
Bemærkninger   :  
Hvor lang tid, og ved hvilken temperatur skal fersk laks der indbages butterdej, have i ovnen ? (alm. ovn.)

Svar til Morten Kjeldsen   :  
Hej Morten

Indbagt laks skal have en 20-25 minutter ved ca. 200 grader når det er pakker, men hold lidt øje med butterdejen, når den bliver let gylden er den færdig.

Med venlig hilsen
Per




2005-04-06
Spørgsmål fra   :  Sira
Spørgsmål   :  Kødben?
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hvordan kan man laver kødben? Vi har læggende i fryseren, men vi ved ikke hvordan man laver det! håber i kan hjælpe os.

Svar til Sira   :  
Hej Sira

Når du skriver kødben så tænker jeg jo først på kødben til hund og disse må ikke koges da det får benet til at splintre nemmere.

Men jeg tror nu mere på at det er stegeben som du tænker på, og det sender jeg så en opskrift med på som jeg så håber du vil syntes om.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-06
Spørgsmål fra   :  Lone Nielsen
Spørgsmål   :  Rebildboller
I opskriften indgår bl.a   :  Hvad er flormel
Bemærkninger   :  


Svar til Lone Nielsen   :  
Hej Lone

Flormel er sigtet hvedemel, altså mel uden skaller som det meste hvedemel er nu.

Med venlig hilsen
Per




2005-04-05
Spørgsmål fra   :  Tove Hansen
Spørgsmål   :  Balkanruller
I opskriften indgår bl.a   :  Hakket oksekød, der er formet som aflange ruller, og enten er de rullet i krydderier, som jeg ikke ved, hvad er, eller også er krydderierne æltet ind i kødet, før det formes til ruller
Bemærkninger   :  


Svar til Tove Hansen   :  
Hej Tove

Balkanruller er en af de opskrifter jeg har ledt efter et stykke tid uden held, men nu fandt jeg et sted hvor der stod noget om balkandolmar, og en dolmar er jo rent faktisk hakket kød der bliver formet i en rulle, gerne i hvidkåls- eller vinblade.

Men om jeg er helt på vildspor ved jeg faktisk ikke da jeg jo aldrig har smagt balkanruller, men måske du kan sige det ved at kigge på de opskrifter jeg sender med her?

Se dolmaropskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-05
Spørgsmål fra   :  Helle
Spørgsmål   :  Burgerdressing
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg mangler en god (og helst ikke for fed) opskrift på "rigtig" burgerdressing. På forhånd tak.

Svar til Helle   :  
Hej Helle

Jeg har desværre kun en enkelt opskrift på burgerdressing, men måske du syntes om den så er det jo nok med en.

Se opskriften her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-04
Spørgsmål fra   :  zenia bech
Spørgsmål   :  vandbøffelopskrifter
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
jeg søger en eller flere opskrifter på vandbøffel kød og helst hvor ryggen bruges

Svar til zenia bech   :  
Hej Zenia

Jeg må desværre skuffe dig da der ikke findes opskrifter med vandbøffel i kogebogen.

Beklager meget.
Per




2005-04-04
Spørgsmål fra   :  Karina Langsager
Spørgsmål   :  sukkersyge
I opskriften indgår bl.a   :  frugt grønsager kager, alt der kan virke opkvikkende til en sukkersyg!
Bemærkninger   :  
Jeg mangler lidt nogen opskrifter på mellemretter til sukkersyge. og med mellem retter mener jeg ting man kan gå og nippe til eller spise på vejen et sted hen.. Jeg er køkkenhold på et spejder kursus og teamet der skal holde sig vågne 15-16 timer i døgnet og har brug for energi.. .. Men ham den ene har sukkersyge og jeg ved virkelig ikke hvad jeg kan servere for ham, da jeg aldrig har kendt nogen mennesker med den sygdom.. Håber virkelig i kan og vil hjælpe mig. Står lidt på herrens mark..Alt kan bruges også gerne middagsretter.. MVH Karina

Svar til Karina Langsager   :  
Hej Karina

Jeg ville starte med at spørge personen eller dennes forældre, det kunne jo være at de allerede have fundet frem til ting som virkede for dem.

Hvis de ikke har så mange ideer som du syntes du kan bruge, så er der en kategori for diabetes her på siden, som måske kan hjælpe dig.

Se diabetesopskrifterne her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-03
Spørgsmål fra   :  Helle olsen
Spørgsmål   :  skagenlapper
I opskriften indgår bl.a   :  blå birkes, solsikkekerner
Bemærkninger   :  
er et trekantet rundstykke der kan købes hos bageren

Svar til Helle olsen   :  
Hej Helle

Det er desværre ikke noget jeg har opskrift på.

Beklager meget.
Per




2005-04-03
Spørgsmål fra   :  Michael
Spørgsmål   :  Ide til Natmad - skrup ad mad
I opskriften indgår bl.a   :  Sølvbryllups fest Ideer efterlyses hvad man kan severe til afslutningen af fest kl. ca. 19,00. Der er startet med frokkost kl. 12,00 med efterfølgene kaffe om eftermiddagen Ja gode ideer søges mvh Michael
Bemærkninger   :  


Svar til Michael   :  
Hej Michael

Der er på kogebogen en kategori med natmad, den er ikke så stor men der er da lidt forskellige opskrifter som jeg håber du kan bruge.

Se natmadsopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-02
Spørgsmål fra   :  Kisser Albertsen
Spørgsmål   :  Rødvinsmarineret dådyrsteg på grill
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Jeg kunne godt tænke mig en opskrift på dådyrsteg, stegt på grill. Tak for hjælpen

Svar til Kisser Albertsen   :  
Hej Kisser

Hele stege på grill er desværre ikke det der er mest af her på kogebogen, men vi har nu alligevel lidt forskelligt, så som dyreryg eller dyrekølle som du måske kan bruge som udgangspunkt og så bruge dådyr i stedet.

Se weberopskrifter her

Med venlig hilsen
Per




2005-04-01
Spørgsmål fra   :  Bendt Iversen
Spørgsmål   :  Kingfish
I opskriften indgår bl.a   :  Jeg har brug for en opskrift på at tilberede en hel kingfish - håber du kan hjælpe.
Bemærkninger   :  


Svar til Bendt Iversen   :  
Hej Bendt.

Her må jeg desværre melde pas da jeg ikke kender kingfish ud over det jeg kunne finde på nettet, og ifølge dette skulle det jo være noget af en krabat.

Beklager meget
Per




2005-04-01
Spørgsmål fra   :  Lilli Zarzycki
Spørgsmål   :  papayasalat
I opskriften indgår bl.a   :  
Bemærkninger   :  
Hej med jer og go´fredag.. kunne i hjælpe mig med en erstatning for papaya?.hvad kan man bruge i stedet?. man kan ikke købe den på Bornholm. men vil gerne lave papaya salat

Svar til Lilli Zarzycki   :  
Hej Lilli

Jeg ved ikke lige hvad der vil kunne bruges i stedet for papaya, men det ville jo i så fald ikke være papayasalat, så jeg tror at du skal finde et sted at købe papaya, evet over nettet www.aarstiderne.com kunne være en mulighed, eller også må du finde en anden salatopskrift.

Med venlig hilsen
Per




Se spørgsmålene for januar 2005

Se spørgsmålene for februar 2005

Se spørgsmålene for marts 2005

Se spørgsmålene for april 2005

Se spørgsmålene for maj 2005

Se spørgsmålene for juni 2005

Se spørgsmålene for juli 2005

Se spørgsmålene for august 2005

Se spørgsmålene for september 2005

Se spørgsmålene for oktober 2005

Se spørgsmålene for november 2005

Se spørgsmålene for december 2005