Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Farserede pebre

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Flæskefars - Hakket svinekød - SvinefarsOprindelsesland : Ungarn - Ungarnsk - Ungarnske

Indsendt :

Farserede pebre, billede 4 Farserede pebre, billede 1 Farserede pebre, billede 2 Farserede pebre, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
50 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Paprika
   


Opskrift:

Pebrene flækkes på langs. Stilkene fjernes. Skallerne skylles helt fri for kerner.

Det hakkede kød blandes med rå, snittede champignoner, hakkede, brunede løg og rasp. Farsen samles med æg og krydres. Den fordeles i pebrene, der anbringes i et smurt gratinfad og overhældes med smeltet smør.

Pebrene steger ca. 25 min. ved 175 grader C. alm. ovn. Smeltet smør eller tomatsauce serveres til.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 32129 gange,
og udskrevet 1271 gange.


Energi:
KJ total 6603 (1572 kcal)
KJ pr. Pers. 1650 (393 kcal)
Vægt ialt 1336 gram
Vægt pr. Pers. 334 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 494 KJ (117 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2013-01-31 19:55:32
Super god og lækker opskrift. Jeg vil bruge mere paprika næste gang. Vi fik kartofler og brun sovs til det var rigtig lækkert.

30/7-12 Anita  -  2013-01-06 18:10:11
Læg en skive bacon oven på pebrene inden de steges i ovnen.

  -  2012-08-01 09:30:13
Gode ideer til hvad man servere dertil...? Ris? Brød?