Farserede pebre næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
50 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Paprika
   
Energi:
KJ total 6603 (1572 kcal)
KJ pr. Pers. 1650 (393 kcal)
Vægt ialt 1336 gram
Vægt pr. Pers. 334 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 494 KJ (117 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 4.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)