Beignetdej

Beignetdej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Beignetdej, billede 4 Beignetdej, billede 1 Beignetdej, billede 2 Beignetdej, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
75 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 dl. Øl. pilsner 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1.5 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Opskrift:
Bland mel, maizena, bagepulver, salt, vand, øl og olie til en klumpfri jævning. Lad det hvile 30 minutter.

Pisk æggehviden stiv og kom den i med let hånd.

Tips:

Beignetdej kan bruges til rejer, fisk og grøntsager.

Se opskrift på indbagte rejer

Også gammeldags æbleskiver





karakterer:
Opskriften er vist 348928 gange,
og udskrevet 7583 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (82 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3156 (751 kcal)
KJ pr. Portion 3156 (751 kcal)
Vægt ialt 379 gram
Vægt pr. Portion 379 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 832 KJ (198 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 27.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-02-06 20:21:15
brugte lidt ekstra god øl og vand til det passede, det blev rigtigt godt.

  -   2015-05-27 21:55:35
Den blev ok men synes hurtigt de blev 'slatne' efter de er færdige. Kan det have noget med fugten i kyllingekødet at Gøre? Eller er det måske temperaturen på kyllingen?

  -   2013-12-30 16:47:18
Kan man lave dejen dagen før det skal bruges? (Og vente med æggehviden til det skal friturekog, naturligvis)

  -   2012-10-17 14:39:16
Vil den ku bruges til kylling?

  -   2011-09-30 19:07:42
Øl er for at gøre dejen mere sprød - præcis som med pandekager, så naturligvis skal der øl i en beignetdej. Det er sådan originalopskrifterne er for den dej.

  -   2009-05-07 11:47:48
den er god til fisk -kuller-eller torsk- file

  -   2009-03-13 07:37:28
Vil mene at der er til 600 g. tigerrejer i denne dej.

  -   2008-08-14 11:29:55
Den er også perfekt til den skotske nationalret indbagt Mars :o) smager super selv om det lyder forkert

  -   2008-02-26 18:07:10
hvad kan man bruge i stedet for øl?????

  -   2007-07-25 21:03:55
SUPER! har prøvet denne opskrift, fik den af min gamle kok. Smager super. Der er også en anden måde at lave den på 200gram Tempura mel piskes sammen med 200gram vand. DONE opskriften er til 20 stk tigerrejer

  -   2007-07-23 22:46:30
Den virker perfekt til rejer til sushi - super sprød

  -   2005-01-01 01:01:01
Har brugt denne mange gange til scampi, men vil lige fortælle at det også går an at bruge den til kylling, svin og til grønsager (til vegetariske retter) Knald god dej ;-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan sagtens bruge denne opskrift til fondue. jeg elsker også at indbage champignoner og små blomkålsbuketter

  -   2005-01-01 01:01:01
kan man bruge denne opskrift til rejer i fonduegryde