Indbagte rejer

Indbagte rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Indbagte rejer, billede 4 Indbagte rejer, billede 1 Indbagte rejer, billede 2 Indbagte rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Beignetdej:
75 g.Hvedemel
50 g.Maizena majsstivelse
1 tsk.Bagepulver
0.25 tsk.Salt
1 dl.Vand
0.75 dl.Øl. pilsner
2 spsk.Olie solsikke/vindruekerne
1.5 Æggehvider
 
600 g.tigerrejer
 hvedemel
 
 Olie til friturestegning
 
Opskrift:
Vi bruger opskriften her på beignetdej. Dejen kan gøres klar i forvejen.

Rejerne tørres i et rent viskestykke eller køkkenrulle inden de vendes i hvedemel.

Olien varmes op. Sæt rejerne på spyd en af gangen og dyp dem i dejen, og vip dem forsigtigt af spyddet ned i den varme olie. Steg dem til de er gyldne, vend dem et par gange undervejs.

Tages op og lægges på fedtsugende papir.

Serveres straks gerne med en hvidløgsmayonnaise, chilimayonnaise eller sojasauce.





karakterer:
Opskriften er vist 1148 gange,
og udskrevet 7 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu