Hamburgerkoteletter i fad

Hamburgerkoteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Hamburgerkoteletter i fad, billede 4 Hamburgerkoteletter i fad, billede 1 Hamburgerkoteletter i fad, billede 2 Hamburgerkoteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hamburgerryg, rå
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
12 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Den rå hamburgerryg skæres i ca. ½ - 1 cm tykke skiver. Svitses i smør ca. 30 sek. på hver side. Læg skiverne taglagt i et ovnfast fad.

Sauce:
Skalotteløgene finhakkes og gyldnes i det overskydende smør i panden. Rør sennep og mel sammen og rør dette sammen med løgene. Tilsæt vinen under omrøring og kog godt igennem. Smag til med salt og peber.

Hæld sovsen over koteletterne. Dæk med folie. Sæt fadet i ovnen ca. 20 min. ved max. 200 grader C. alm. ovn.

Vælg det tilbehør, man bedst kan li’, men kartofler - enten kogte eller stegte - vil passe fint. Eller kogte grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 56667 gange,
og udskrevet 1360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5851 (1393 kcal)
KJ pr. Pers. 1462 (348 kcal)
Vægt ialt 1366 gram
Vægt pr. Pers. 341 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 428 KJ (101 kcal)
Protein 8.7 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu