Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Italienske svinekoteletter

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinekoteletter - Koteletter - koteletOprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Indsendt :

Italienske svinekoteletter, billede 4 Italienske svinekoteletter, billede 1 Italienske svinekoteletter, billede 2 Italienske svinekoteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 svinekoteletter
25 g.smør
1 tsk.salt
 peber
 
 Sauce:
2 fedhvidløg
25 g.smør
 spsk.hvedemel
1 dl.vand
2 dl.piskefløde
5 dl.bouillon (terning f.eks. oksekød + vand)
 tsk.salvie
1 spsk.balsamicoeddike
1 dl.rosiner
 
 


Opskrift:

Steg koteletter i smør – ca. 4-5 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag koteletterne af og hold dem varme.

Pil og hak hvidløgsfeddene. Steg dem i smør i en sauterpande. Tilsæt mel og rør det ind i smørret, tilsæt bouillon lidt efter lidt under omrøring, spæd op med fløde, smag til med salt, peber, salvie og balsamicoeddike og tilsæt til sidst rosiner. Lad saucen koge op.

Læg koteletterne i saucen og lad dem simrer med et par minutter.

Server med let kogte grøntsager og kartofler eller pasta.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (22 stemmer)

Opskriften er vist 64107 gange,
og udskrevet 1257 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Dennis  -  2016-11-16 10:26:45
Dejlig nem og velsmagende ret. Jeg brugte kapers sammen med rosiner

  -  2009-07-29 14:13:41
FØJ FØJ OG ATTER FØJJJJJ.....INGEN i vores familie kunne spise denne ret!!! ADRRRRR..... 0 000000 point!!!

Hanne  -  2007-11-19 07:27:50
Man bruger IKKE oksebouillon til svinekød. Brug hønsebouillon og brug meget mindre fløde. Alt for megen fløde giver megen lidt smag af saucen. Så brug kun lidt fløde og jævn eventuelt med maizena.

thomas  -  0000-00-00 00:00:00
Smag forsigtigt til med balsamico! der skal måske kun 1/2 spsk. balsamicoeddike til...