Ungarske koteletter i fad

Ungarske koteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :     
Ungarske koteletter i fad, billede 4 Ungarske koteletter i fad, billede 1 Ungarske koteletter i fad, billede 2 Ungarske koteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
   
  Sauce:
0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
75 gram Bacon i tern
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Paprika
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Brun koteletterne på pande, og kom dem derefter i fad.

Sauce:
Svits finthakket løg og bacon på pande, hvorefter resten tilsættes, hældes derefter over koteletterne.

Stilles i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 min.

Serveres med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 71914 gange,
og udskrevet 2036 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5713 (1360 kcal)
KJ pr. Pers. 714 (170 kcal)
Vægt ialt 1124 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (121 kcal)
Protein 12.8 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-06-13 18:43:03
Creamfraice, masser af salt og peber høre sig til. Og peberfrugt i tern

  -   2011-01-03 15:59:35
jeg har også altid kommet creme fraich i saucen.....

  -   2010-05-12 18:01:44
Kommen høre til i det tjekkiske køkken... Vi rejser mellem danmark og ungarn og hvis den skal være rigtig ungarnsk, ville jeg putte mere paprika i, og evt. nogle svampe...

  -   2005-01-01 01:01:01
der skal kommen i hvis den sakal være ungarsk

  -   2005-01-01 01:01:01
manglede en smugle smag, måske den skulle have en bouillonterning sammen med væsken/vandet