Mørbrad i Mornaysauce

Mørbrad i Mornaysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Mørbrad i Mornaysauce, billede 4 Mørbrad i Mornaysauce, billede 1 Mørbrad i Mornaysauce, billede 2 Mørbrad i Mornaysauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Basilikum, tørret
   
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
Opskrift:
Svinemørbraden skæres i skiver og brunes på panden i smør og olie, lægges i et ildfast fad. Løget hakkes og svitses på panden. tomater, mornaysauce, hvidløg og basilikum tilsættes og koges op. Cocktailpølserne tilsættes til slut og vendes lige rundt. Derefter hældes alt over mørbradbøffermne.

Derefter stilles det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn og står der i 30 min.

Ris koges og der serveres hvidløgsflutes og rødvin til.





karakterer:
Opskriften er vist 164973 gange,
og udskrevet 7567 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (109 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10815 (2575 kcal)
KJ pr. Pers. 1802 (429 kcal)
Vægt ialt 2387 gram
Vægt pr. Pers. 397 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 453 KJ (107 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-08-06 10:49:20
her kan man min kæreste ik spise ris men til denne ret kan han godt så det for vi tit

  -   2010-09-15 21:03:01
Super ret! - hvis man er til ananas i varm mad kan de anbefales, havde kun en dåse flået tomater så brugte en dåse baked beans som den anden dåse, måske ikke den bedste løsning da bønnerne "koger ud" i ovnen. men skal da lave denne ret igen!

  -   2009-10-17 17:59:30
Dejlig ret ;-).Lavede den med en bund af porrer og kartofler - Uhm!

  -   2008-04-11 10:32:06
Til Irgit: Lidt underligt ingen har svaret dig. Alle sammenkokte retter kan fryses også selvom der f.eks er fløde, grønsager m.m. i Hilsen Dorthe01

  -   2008-01-04 09:05:31
Smagte dejligt ... tog også bacon .. champignon .. cooktail pølser i ... paprika ... Steen brød sig ikke om basilikum

  -   2007-10-05 10:36:32
jeg vil godt høre om den kan fryses

  -   2007-09-18 10:10:32
super opskrift. Jeg bruger svine koteletter i stedet og dobler op med indgredienser for vi er sovsomaner. retten lader jeg også stå halvanden time i stedet for at sikre at kødet er mørt

  -   2007-08-10 12:22:42
får gæster i aften og prøver at lave den....håber det lykkes

  -   2007-06-02 19:43:13
Supergod og nem ret... Serverede frisk pasta til som også var et stort hit.

  -   2007-05-23 22:18:35
Er også fantastisk med stegt bacon i stedet for coctailpølser

  -   2007-04-25 22:00:45
Lækker ret, nem at lave. Lavede den færdig 1½ time før gæsterne kom, så den skulle bare i ovnen 45 min før spisetid. Kom både champignon, rød peberfrugt og cocktail pølser i - et hit! ;o)

  -   2007-03-18 11:05:49
Den er rigtig lækker skal lave den idag men prøver at komme friske champignon i også...overvejer også rød peber :-)

  -   2007-02-06 12:34:32
super ret - den er fin uden cocktailpølser også!

  -   2007-01-29 14:46:27
Rigtig lækkert og nemt at lave, super

  -   2007-01-13 22:24:42
En vildt god ret.....kan klart anbefales :o)

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager kanon.. er blevet den ret vi laver når vi har gæster! Nem og lækkert :-)

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig let ret at lave og det smager godt

  -   2005-01-01 01:01:01
smager bare godt, er blevet vores ynlings ret, vi har prøvet med champignon i og det er godt