Mørbrad i Mornaysauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Basilikum, tørret
   
150 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
   
Energi:
KJ total 10815 (2575 kcal)
KJ pr. Pers. 1802 (429 kcal)
Vægt ialt 2387 gram
Vægt pr. Pers. 397 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 453 KJ (107 kcal)
Protein 8.2 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)