Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Marokkansk kalkun med citron

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuner

KalkunstrimlerOprindelsesland : Marokko - Marokansk - Marokanske

Indsendt :

Marokkansk kalkun med citron, billede 4 Marokkansk kalkun med citron, billede 1 Marokkansk kalkun med citron, billede 2 Marokkansk kalkun med citron, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalkunkød i strimler
2 tsk.knust spidskommen
1 tsk.paprika
2 fedhakket hvidløg
 
2 spsk.olivenolie
1 løg i strimler
1 nipsafran
 saft af 1 citron
1/2 usprøjtet citron i tynde skiver
 
 Cous cous
 


Opskrift:

Vend kalkunkødet med spidskommen, paprika, hvidløg og 1 spsk olivenolie. Lad det trække 10 min.

Sauter løget i 1 spsk olivenolie 2 min. Vend kødet i og sauter yderligere 3 min. Tilsæt safran, citronsaft og citronskiver og kort efter 2 dl vand eller bouillon. Lad retten simre for svag varme 10 min.

Server med cous cous.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14346 gange,
og udskrevet 449 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu