Cirkusgryde

Cirkusgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Cirkusgryde, billede 4 Cirkusgryde, billede 1 Cirkusgryde, billede 2 Cirkusgryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
800 gram Kalkuntern
30 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 Laurbærblade
1.5 tsk. Paprika
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Cheasy fraiche 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
500 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Hak løget og svits det sammen med kalkunkødet. Bouillon, tomatpuré, laurbærblade og paprika tilsættes. Majsstivelse røres ud i fløde og syrnet fløde og tilsættes. retten snurre 10 minutter.

Cocktailpølserne halveres og tilsættes sammen med ærterne. Det varmes igennem og smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 100776 gange,
og udskrevet 3377 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (31 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12225 (2910 kcal)
KJ pr. Pers. 3056 (727 kcal)
Vægt ialt 2862 gram
Vægt pr. Pers. 715 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 427 KJ (101 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 7.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-02-20 13:06:55
hvorfor står der ikke hvor mange gr skruer der skal serveres til.

  -   2013-10-16 17:11:31
Kan man bruge kylling istedet for kalkun? Jeg er nemlig ikke så vild med kalkun men ser så lækker ud at jeg bare vil prøve at lave den hvis der ikke var kalkun i.

  -   2013-07-02 07:34:30
lavede retten i går, brugte dog kylling istedet for kalkun(var på tilbud) og da jeg aldrig bruger tomatpure brugte jeg 1 ds. tomat (blendet). smagte skønt, tak for opskrift, ikke sidste gang jeg laver den.

  -   2012-10-20 17:30:44
det smager bare rigtigt godt

  -   2012-03-04 17:09:50
vi synes retten er god nok. :P det vil man gerne lave igen :D

  -   2011-02-15 18:30:25
super lækker ret:-) er helt vild med den, ris smager meget godt til men jeg har også lave ovnkartofler til det er også lækkert...

  -   2011-01-07 19:04:20
ja denne ret minder faktisk meget om mørbradgryde synes jeg men den er fantastisk god , jeg undværede osse majsstivelse. cocktailpølsene kunne godt undværes men kom i for syn skyld. jeg serverede kartoffelmos til i sted for syrnet fløde brugte jeg creme fraice

  -   2010-07-19 14:37:52
den minder da meget om kinasisk risret

  -   2010-06-23 17:52:44
Den er rigtig god!! Jeg bruger bare majs i stedet for ærter og kyllingekød i stedet for kalkun (det er ikke ligeså tørt). Smager også rigtig godt med chili :)

  -   2009-04-28 16:45:36
i vores familie har vi altid fået kartoffelmos til..

  -   2009-04-24 11:01:12
Mine børn elsker denne ret.

  -   2007-09-05 09:32:05
Wauw, aldrig har jeg smagt noget så godt(: !

  -   2007-05-16 17:59:51
Det minder en del om Svensk Pølseret

  -   2007-02-20 18:41:41
<<<<<det var rigtig godt og børnene kunne godt li`det. Der kan også anvendes piskefløde fremfor syrnetfløde og fløde 13 %.

  -   2005-01-01 01:01:01
Min datter har valgt denne ret til sin fødselsdag i de sidst 5 - 6 år. Den er rigtig god til børn. Jeg serverer pastahjul til.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad serveres til? Ris lyder umiddelbart bedst i mine ører, hvad har i andre brugt?

  -   2005-01-01 01:01:01
det er noget af det bedste jeg har smagt længe...

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig god!! Jeg lavede bare en lidt mere voksen-udgave af retten: Droppede cocktailpølserne, puttede nok 3 gange så meget paprika i og 3 tsk chilli. Jeg kunne heller ikke se hvad majsstivelsen skulle gøre godt for, så den droppede jeg også. Retten er rigelig tyk i sig selv!

  -   2005-01-01 01:01:01
den er bare go, det er lige noget for børnene

  -   2005-01-01 01:01:01
namma nam der, smager jo vildt godt ;o)

  -   2005-01-01 01:01:01
En ret som børn rigtig godt kan lide.