Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Paprikagryde 03

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Skært oksekødFedtfattig opskrift

Indsendt :

Paprikagryde 03, billede 4 Paprikagryde 03, billede 1 Paprikagryde 03, billede 2 Paprikagryde 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

140 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Paprika
   
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
200 gram Grønne bønner. dybfrost
   
2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram


Opskrift:

Skær kød og løg i tern og brun dette i en gryde - evt. med en smule olie. Tilsæt tomatpuré, paprika og vand, og lad det småkoge i ca. 30 minutter.

Mens kødet koger, skæres peberfrugten i tern og bønnerne i mindre stykker. Dette tilsættes efter de 30 minutter og det hele koger yderligere ca. 15 minutter.

Rør Maizenaen op med mælken. Efter endt kogetid tilsættes dette - lidt ad gangen og under omrøring. Kog op indtil det har den rette jævning - efter smag.

Server med kartoffelmos eller ris.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (78 stemmer)

Opskriften er vist 153245 gange,
og udskrevet 8648 gange.


Energi:
KJ total 6167 (1468 kcal)
KJ pr. Pers. 1541 (367 kcal)
Vægt ialt 2210 gram
Vægt pr. Pers. 552 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 279 KJ (66 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Feldfos  -  2016-04-02 16:18:01
Prøv med røget paprika det er rigtigt lækkert

Banditten  -  2011-09-26 18:44:55
Det er en rigtig lækker ret. Vi brugte sød paprika og manglede derfor noget "bid". 3 små tørrede chili'er var lige hvad der skulle til.

  -  2010-09-01 16:06:03
Brugte champignon og tilføjede også gul peberfrugt. MUMS :)

  -  2009-07-11 17:40:52
Smager også godt med gulerødder i, de skal bare ned sammen med vandet med det samme...

Sofie  -  2008-09-07 15:35:24
uuhmm ! er kok på en resturant, prøvede dette for sjov der hjemme , nu er den på menu kortet overchefen elsker det !! Men et tip: Brug sødmælk ! uhmm.. Manefiqie

  -  2008-06-09 20:16:13
smagte super duper godt... var eksta godt med tomat både i.. hilsen kristina

  -  2008-02-13 17:03:37
Husk der skal ikke 2 spsk. paprika, men 2 tsk.

mette  -  2007-02-27 16:31:05
brugte champinong i stedet for bønner

mette  -  2007-02-27 16:28:41
smagte dejligt men vil heller bruge champinong end bønner

Ane  -  0000-00-00 00:00:00
God variation af gullasch

*kat*  -  0000-00-00 00:00:00
denne ret er også velegnet med kartoffelmos!

Kirsten Andersen  -  0000-00-00 00:00:00
250 gr friskechampignon