Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Spanske koteletter

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinekoteletter - Koteletter - koteletOprindelsesland : Spanien - Spansk - Spanske

Indsendt :

Spanske koteletter, billede 4 Spanske koteletter, billede 1 Spanske koteletter, billede 2 Spanske koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
250 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
    1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
4 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
  Tilbehør: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Opskrift:

Koteletterne brunes i smør på panden, krydres med salt og peber og lægges i et ovnfast fad.

Champignoner, løg og peberfrugt rensen, skæres i skiver og svitses i smør på panden. De flåede tomater med væde, rødvin og fløde tilsættes. Sovsen småsnurrer et par minutter, smages til og hældes over koteletterne.

Fadet dækkes med låg eller folie og sættes i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca 30 minutter.


De spanske koteletter serveres med løse ris eller flutes.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (28 stemmer)

Opskriften er vist 90519 gange,
og udskrevet 3750 gange.


Energi:
KJ total 14868 (3540 kcal)
KJ pr. Pers. 3717 (885 kcal)
Vægt ialt 3349 gram
Vægt pr. Pers. 837 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 443 KJ (105 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 4.4 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Gerberablomst  -  2013-09-28 07:46:27
Har lavet denne ret mange gange. Lægger et "låg" af baconskiver over inden den går i ovnen - giver en meget fin smag. Og så skal der altså paprika i!

Annette  -  2012-02-02 10:09:17
Dejlig ret. Det smagte fantastisk godt, og det var hele familien enige om.

muren  -  2011-02-26 19:12:58
Det er en rigtig god opskrift,og sovsen er rigtig lækker. men jeg vil ikke holde med KHA med at for meget sovs. Jeg vil sige at der lige er nok sovs. Men vores familie elsker jo også sovse

Bobo22  -  2010-10-24 23:43:38
Kæresten lavede det forleden, uha det smagte godt, det kan han godt få lov til en anden gang :-)

Inge V.  -  2010-05-28 18:52:24
Rigtig dejlig 70-er mad. En af min mors foretrukne gæsteretter, da den er nem at lave til mange.

Centerparken  -  2010-03-31 15:50:05
Der kan med gordel tilsættes 1 kvart stang chili.

KHA  -  2009-02-19 11:19:01
Det er en rigtig god opskrift, og sovsen er bare lækker. Men der er meget af den. Jeg mener at til den mængde sovs, kan kødmængden godt fordobles. Jeg erstattede peberfrugt i retten med en chili. (Vi kan ikke lide bløde pebre) I stedet lavede jeg en peberfrugtsalat, Alle farver, og med olie-balsamicodressig. Det var lækkert.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Bliver ikke ringere af i time i ovnen.