Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kyllingepie

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

KyllinginderfiletIndsendt :

Kyllingepie, billede 4 Kyllingepie, billede 1 Kyllingepie, billede 2 Kyllingepie, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
    1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
300 gram Kyllingeinderfilet
100 gram Bacon i tern
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

125 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
100 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Pensling: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Opskrift:

Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse Smør en tærteform (27 cm) med lidt olie og beklæd bund og sider med 3 plader.

Skær kyllinge-inderfilet i mindre stykker og læg dem i tærten sammen med ristede bacontern, hakket persille, finthakkede skalotteløg, champignon i skiver og blancheret broccoli i små buketter. Krydrer med salt og peber.

Drys reven ost og læg de sidste plader butterdej på som låg. Pensel tærten med sammen piskede æg og skær et lille hul i midten af låget (som en femkrone)

Bag tærten ved 200 grader C. alm. ovn i 30 minutter.

Hæld piskefløden igennem hullet og bag yderligere 10-15 min.

Pie'en serveres varm med salat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (23 stemmer)

Opskriften er vist 413161 gange,
og udskrevet 2682 gange.


Energi:
KJ total 14815 (3527 kcal)
KJ pr. Pers. 7407 (1763 kcal)
Vægt ialt 1509 gram
Vægt pr. Pers. 754 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 981 KJ (233 kcal)
Protein 10.5 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Anita  -  2013-02-23 22:47:15
Kan man bruge filodej istedet for butterdej..??

  -  2012-03-21 09:21:39
Jeg har flere gange lavet denne vidunderlige pie, men skiftet butterdejen ud med en tærtedej med mindre fedt indhold. Den har været en succes også for de unge som jeg laver mad til :-)

Ann Catrin  -  2011-11-15 10:22:27
Jeg synes, at der er alt for megen dej. Hvis jeg ville lave den igen, ville jeg komme indholdet direkte i formen og nøjes med dække pie'n med dej.

Per  -  2011-04-07 12:36:55
En pakke med 2 ruller butterdej ken med fordel bruges i stedet for plader, så undgår man samlingerne.

Jytte  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig god - kan anvendes som frokostret eller som middagsret med en god salat / evt. broccolisalat