Kyllingepie næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
6 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
   
300 gram Kyllingeinderfilet
100 gram Bacon i tern
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

125 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
100 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 14815 (3527 kcal)
KJ pr. Pers. 7407 (1763 kcal)
Vægt ialt 1509 gram
Vægt pr. Pers. 754 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 981 KJ (233 kcal)
Protein 10.5 gram
Fedt 15.9 gram
Kulhydrat 12.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)