Creme brulle

Creme brulle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Diverse mælkeprodukter

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Creme brulle, billede 4 Creme brulle, billede 1 Creme brulle, billede 2 Creme brulle, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl.mælk
2.5 dl.fløde
4-5  past. æggeblommer
75 g.sukker
0.5 vanillestang
1 Kanelstang
 
Opskrift:
Kog mælk, fløde, korn af ½ vanillestang, sukker samt kanelstangen op.

Pisk herefter - lidt efter lidt - den kogende blanding ned i æggeblommerne. Sigtes og sættes til afkøling, kommes i dybe tallerkener og bages i ovnen ved ca.100 grader til cremen har sat sig - det tager ca. 60 min. i varmluftovnen.

Afkøles.





Beskrivelse:
Se kokken farvorit Creme Brulle

karakterer:
Opskriften er vist 54465 gange,
og udskrevet 1452 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-05 14:46:34
Det var så nemt og dejligt ;-) mange tak

  -   2011-02-20 13:45:11
Hvor det var nemt og lækker !!!!!

  -   2010-08-11 16:31:01
Denne opskrift virkede ikke for mig. Den forblev flydende trods længere tid i ovnen end skrevet. Desværre.

  -   2010-05-08 19:12:06
På billedet har vi brugt små tærteforme 14 cm. i diameter, og som ifj skriver skal de drysses med rørsukker og brændes så sukkeret smelter og får lidt farve. Bruger en lille hånd gasbrænder.

  -   2009-07-25 00:04:19
Jeg synes egentlig at ordet "røre" i denne opskrift passer bedre end "piske", da der ved piskning dannes en masse skum, som ikke er brugbart. Pisk er relativt: skal det være svagt med håndpisk el. hurtigt med elpisker... derfor finder jeg røre bedre. Ellers en udmæket opskift.

  -   2008-08-09 14:52:42
prøv at erstatte vanille og kanel stagen med 7-10 gram lakrispulver og lav den på samme måde det giver et sjovt tvist

  -   2007-04-15 09:38:10
Wow! Det virket jo kjempe godt!

  -   2005-01-01 01:01:01
Der skal ikke sødmælk i en creme brulée. tilberednig ved 85 grader giver en meget flotter overflade. Ja tak..

  -   2005-01-01 01:01:01
nå er den også forsøkt i norge med vellykket resultat :-) internett er ett flott media

  -   2005-01-01 01:01:01
En rigtig creme brulée skal til slut "brændes" dvs have strøsukker på og derefter under en bunsenbrænder eller lign.