Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Creme Brulee

Creme Brulee, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Tilberedningstid : 120 minutter

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Creme Brulee, billede 4 Creme Brulee, billede 1 Creme Brulee, billede 2 Creme Brulee, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
4 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
50 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Sæt ovnen på 120 grader C. alm. ovn.

Varm fløde og en vanillestang op i en gryde til lige under kogepunktet. Tag gryden af varmen og lad det trække ca. 10 min. under låg. Fjern vanillestangen.

Pisk æggeblommerne luftige med halvdelen af sukkeret og rør den varme vanillefløde i.

Si cremen over i 4 ildfaste skåle/tallerkener gerne creme brulle tallerken 1½-2 cm i højden.

Bag cremen i ca. 45 minutter til cremen er stivnet. Lad cremen blive kold i køleskabet.

Karamelisering:
Drys rørsukker over cremen og brænd dem med en bundselsbrænder eller sæt cremen under ovnens grill 2-3 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (19 stemmer)

Opskriften er vist 3309 gange,
og udskrevet 66 gange.


Energi:
KJ total 7506 (1787 kcal)
KJ pr. Pers. 1876 (446 kcal)
Vægt ialt 510 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1471 KJ (350 kcal)
Protein 3.3 gram
Fedt 32.5 gram
Kulhydrat 12.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu