Galopkage

Galopkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Galopkage, billede 4 Galopkage, billede 1 Galopkage, billede 2 Galopkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Pynt:
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
   
Opskrift:
Rørt dej:
margarinen røres blød. Sukkeret drysses i. Æggene tilsættes, ét ad gangen. Mel, bagepulver og vaniljesukker sigtes sammen og blandes i skiftevis med mælken. Dejen bredes ud i en smurt springform. Æblerne vaskes, skrælles og deles i kvarte. Kernehusene fjernes. Æblerne ridses tæt på den hvælvede side og lægges på dejen i et smukt mønster. Kagen stilles i kold ovn.

Bagetid:
ca. 45 min. ved 200 gr. Den varme kage drysses med sigtet flormelis.





karakterer:
Opskriften er vist 27925 gange,
og udskrevet 457 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11761 (2800 kcal)
KJ pr. Pers. 1470 (350 kcal)
Vægt ialt 1102 gram
Vægt pr. Pers. 137 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1067 KJ (254 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 33.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-03-17 12:26:11
det er rigtigt bedst.når.den er lun,men jeg skærer den ud i stykker pakker dem ind i fryseren ,tager det jeg skal bruge ud luner den i micro ovn,så har man lidt længere.

  -   2007-03-26 18:35:57
den smager bare så godt, og den er rigtig flot...husk: smager bedst når den er lun!...