Galopkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
125 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 spsk. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Pynt:
4 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
   
Energi:
KJ total 11761 (2800 kcal)
KJ pr. Pers. 1470 (350 kcal)
Vægt ialt 1102 gram
Vægt pr. Pers. 137 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1067 KJ (254 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 11.6 gram
Kulhydrat 33.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)