Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fyldt Buttersquash

Antal: 2  Pers.

Ret : Hovedretter

Fryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Aoge

Indsendt :




Ingredienser:
1 Buttersquash
500 g.hakket kyllingekød
1 glasstærk salsa
1 løg
3 fedhvidløg
 Reven parmesan ost
 Salt
 Oregano
 Paprika
 Chili
 


Opskrift:

Del buttersquashen i to, rens den for kerner og udvid hullet en smule opad, så du har en 15 cm lang fordybning, dybest hvor kernerne sad.
Steg kyllingekød af på en pande med løg, hvidløg og krydderier. Når kødet er brunet af, tilsæt salsa og giv det et kort opkog. Smag til.
Placer buttersquash i et ildfast fad, fyld med kødet, så begge halvdele er godt fyldt op.
Drys med parmesan efter smag.
Bages ved 180 grader i 40 minutter.

Buttersquashen gør det ud for kartofler eller ris. Kan evt serveres med en god salat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 514 gange,
og udskrevet 6 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu