Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Linse-spinatdeller

Antal: 5 Pers.

Ret : Hovedretter

Indsendt af : Babbers

Indsendt :


Ingredienser:
250 g.røde linser
5 dl.vand
2 æg
0.5 posehakket spinat på frost (optøet og drænet)
1 håndfuld hakket persille
1 dl.rasp
1 mellemstort revet løg
1.5 tsk.salt
1 tsk.peber
 


Opskrift:

Kog linserne i vandet UDEN SALT, og lad dem køle af.
Kom herefter alle ingredienserne i linserne og bland godt sammen. Lad det hvile i minimum en time i køleskabet. Steges i rapsolie på en varm pande ca. 10 min, vendes jævnligt.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 181 gange,
og udskrevet 0 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu