Blomme trifli

Blomme trifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Blomme trifli, billede 4 Blomme trifli, billede 1 Blomme trifli, billede 2 Blomme trifli, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Kompot:
500 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
25 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
100 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
   
  Pynt:
200 gram Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Blommerne skylles, udstenes gennem et snit foroven og fyldes med skoldede, smuttede mandler. De marineres nogle timer i sukker og sherry.

Makronerne dækkes med kompotten, der pyntes med creme fraiche, rørt blød med fløde og smagt til med sukker og vanille.





karakterer:
Opskriften er vist 97754 gange,
og udskrevet 2007 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8028 (1911 kcal)
KJ pr. Pers. 2007 (477 kcal)
Vægt ialt 1015 gram
Vægt pr. Pers. 253 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 790 KJ (188 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 19.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-05 20:48:23
Den ser flot ud, og den smager godt, men det er nu noget besværligt at udstene blommerne uden at halvere dem, og det er også noget besværligt at spise blommerne med ske. Jeg vil foretrække at halvere blommerne, fjerne stenen og så del blommerne en gang til, lægge blommerne oven på makronerne, drys hakkede mandler over og slut af med cremen.