Blomme trifli næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kompot:
500 gram Blommer, friske udstenede En udstenet blomme vejer ca. 35 gram
25 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 dl. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
100 gram Makroner En pose makroner vejer ca. 250 gram, og en enkelt makron vejer ca. 4 gram
   
  Pynt:
200 gram Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 8028 (1911 kcal)
KJ pr. Pers. 2007 (477 kcal)
Vægt ialt 1015 gram
Vægt pr. Pers. 253 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 790 KJ (188 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 19.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)