Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Forloren and med svesker og æbler

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinemørbrad HelHøjtid: Mortens aften

Indsendt :

Forloren and med svesker og æbler, billede 4 Forloren and med svesker og æbler, billede 1 Forloren and med svesker og æbler, billede 2 Forloren and med svesker og æbler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
   
150 gram Svesker, uden sten 1 sveske ca. 10 gram
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Ribsgele 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Jævning
   


Opskrift:

Flæk mørbraden næsten igennem på langs, bank den lidt fladere, og fordel svesker og fintsnittede æblebåde på. Drys med salt og peber og luk sammen herom.

Brun mørbraden på alle sider i fedtstoffet i en stegegryde. Hæld bouillon ved, og lad det simre 10 min. på hver side - i alt 20 min.

Tag mørbraden op, og kom fløden i gryden. Bring i kog og tilsæt gelé. Jævn saucen og smag til med salt og peber.

Servér med kogte og brunede kartofler og rødkål eller rødkålssalat.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (36 stemmer)

Opskriften er vist 94641 gange,
og udskrevet 3565 gange.


Energi:
KJ total 8161 (1943 kcal)
KJ pr. Pers. 2040 (485 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 582 KJ (138 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 9.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Rita  -  2015-12-10 14:59:29
Den er helt fantastisk, laver det nogen gange med hakket oksekøds fars u løg og så med en vildtsovs lavet m. bl.a. ribssaft og en del sukker i sovsen. Med mørbrad har jeg serveret det for gæster m. vildtsovsen, det var en succes.

pia_oesten  -  2015-04-12 08:43:31
Super laekker moerbrad,nej der skal ikke persille i den her for det er jo forloren and,og med persille er det noget helt andet der osse smager dejligt :)

jan  -  2012-01-31 20:29:25
skal der ikke persille i