Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Tortellini med fløde/tomat sauce (Nem)

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Fryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Patrizia

Indsendt :

Tortellini med fløde/tomat sauce (Nem), billede 4 Tortellini med fløde/tomat sauce (Nem), billede 1 Tortellini med fløde/tomat sauce (Nem), billede 2 Tortellini med fløde/tomat sauce (Nem), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 dl.fløde
1 ds.hakkede tomater
4 spsk.hvidvinseddike
500 g.bacon
500 g.champignoner
4 fedhvidløg
 Parmesan
 Basilikum
 Timian
 
500 g.tortellini
 


Opskrift:

Sæt vand over til tortellini (put masser af salt i vandet)
Skær bacon ud i medium store stykker, og put på panden (helst uden fedtstof).
Champignoner skæres i skiver, og hvidløg presses/skæres, og det puttes i sammen med bacon.
Lad det stå indtil champignonerne afgiver væske, og put en dåse hakkede tomater i.
Hæld hvidvinseddike, basillikum, timian, lidt salt og peber i, og lad det koge, indtil det meste af væsken fra tomaterne er fordampet.
Put parmesan og fløde i, og lad det simre på lav varme i ca. en halv time - du får ikke brug for at jævne saucen.
Smag evt. til med hvidvinseddike, parmesan og urter.
Tortellinien skal kun koge i 5min så de hældes i vandet til sidst, og derefter i saucen.

Tips:

Server med frisk basillikum og parmesan på toppen. Hvidvinseddiken giver en rigtig dejlig syrlig smag, og der kan sagtens puttes mere i end hvad opskriften angiver. Alt efter hvad du er til :)



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (32 stemmer)

Opskriften er vist 108062 gange,
og udskrevet 1111 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2016-01-10 13:15:01
Man kan sagtens bruge 2/3 sødmælk og 1/3 fløde :) Og serranoskinke fra ovnen, i stedet for bacon.

  -  2015-10-09 11:07:11
Her i familien er vi vilde med det, dog skifter vi champignon ud med squash. Kæmpe succes

Senia  -  2014-02-06 23:34:02
En rigtig god ret. Den blev dog ændret lidt for at blive tilpasset familien ;-) En pakke bacob og en pakke skinke ingen hvidløg eller hvidvinseddike. Næste gang (for den skal bestemt laves igen) Vil vi komme noget paprika i :-) Forresten burde man ændre vejledningen u opskriften. Ingen grund til at gøre klar til tortelinien når den først dkal koges efter saucen er lavet færdig og har stået lidt ;-) Kan varmt anbefales ;-)

anette  -  2014-01-14 18:24:51
Mig: du kunne jo tænke ud af boksen? Madlavningsfløde 8%, evt skinke istedet for bacon, fuldkorns tortellini osv osv.... dette er jo bare en vejledning.... er ved at lave det nu og er spændt på hvordan det smager(let modificeret) :-D

I Choose To Be Happy  -  2013-07-24 00:06:06
Hej "mig" Så er det godt at man kan vælge ikke at lave det! ;)

mig  -  2013-07-04 21:39:40
ville nok ALDRIG spise et måltid hvor fedtprocenten var 60%, det er for klamt!! 76 gram i én portion, det er hele dagens fedt ration....

Martin  -  2012-09-21 17:37:15
Vil nok også komme en dåse tomatpure i da "sovsen" bliver noget lys i det, men ellers en kanon ret :-)

  -  2012-05-29 18:50:14
Smager ganske udemærket.. :)