Pad Thai med kylling

Pad Thai med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Pad Thai med kylling, billede 4 Pad Thai med kylling, billede 1 Pad Thai med kylling, billede 2 Pad Thai med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.æggenudler
 
 Sauce:
3 spsk.Fiskesauce
3 spsk.Riseddike
2 spsk.Rørsukker
2 spsk.hoisin sauce
3 spsk.Olie
2 fedhvidløg
1 spsk.Ingefær, frisk
1 rød chilipeber
 
250 g.kyllingebryst
100 g.bønnespire
150 g.sukkerærter
250 g.porre
 
2 æg
 
 Pynt:
 lime
 koriander. frisk
 
Opskrift:
Kog æggenudlerne al dente og skyl dem i koldt vand

Sauce:
Hvidlæg og ingefær hakkes meget fint, chilipeber renses for frøstok og skæres i meget tynde strimler. Alle ingredienserne til saucen blandes sammen og stilles til side.

Kyllingebrystet skæres i strimler.
Porrerne skæres i tynde strimler som skylles grundigt, afdryppes og lægges på et rent fiskestykke. Sukkerærterne skæres i tynde strimler på skrå.

Kyllingestrimler og grøntsager ristet godt i en brandvarm wok til al væde er dampet væk og grøntsagerne er aldente.

Nudlerne vendes i og varmes igennem inden sammenpisket æg hældes over.

Til slut hældes saucen over og retten er klar til servering.
Pynt med frisk koriander og limebåde.





karakterer:
Opskriften er vist 8959 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu