Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Flødestuvet spinat (frost)

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Diverse Tilbehør

Kilde : Bjørn Kok

Indsendt :

Flødestuvet spinat (frost), billede 4 Flødestuvet spinat (frost), billede 1 Flødestuvet spinat (frost), billede 2 Flødestuvet spinat (frost), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
900 gram Helbladet spinat, dybfrost
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Muskat
7 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram


Opskrift:

Optø den frosne spinat og knug væden af, hakkes evt. groft.

Rist den knugede spinat 2-3 minutter i en gryde i smeltet smør.

Rust piskefløde og hvedemel til en jævning. Hæld jævningen over spinaten og lad stuvningen koge nogle minutter.

Smag til med salt, peber og revet muskatnød.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 829 gange,
og udskrevet 10 gange.


Energi:
KJ total 13034 (3103 kcal)
KJ pr. Pers. 3258 (775 kcal)
Vægt ialt 1668 gram
Vægt pr. Pers. 417 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 781 KJ (186 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 18.7 gram
Kulhydrat 3.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Flødestuvet spinat (frost)

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu