Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Hakket oksekødgryde

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

Hakket oksekød - OksefarsIndsendt af : cj

Indsendt :

Hakket oksekødgryde, billede 4 Hakket oksekødgryde, billede 1 Hakket oksekødgryde, billede 2 Hakket oksekødgryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
150 gram Bacon i tern
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
    En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram


Opskrift:

svits baconen i en gryde tilsæt oksekødet til det er brunt, tilsæt løg og peberfrugt og hvidløg og rør rundt. tilsæt hakket tomater og fløde og lad det simre smagt til med salt og peber. tilsæt cocktailpølserne til sidst og varm det igennem til pølserne er varme og servere.

serveres med kartoffelmos, ris eller pasta.

Tips:

kan bruge bacon i tern fremfor strimler, fløden kan erstattes med mere fedtfattige produkter f.eks madlavningsfløde eller creme fine.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (41 stemmer)

Opskriften er vist 39619 gange,
og udskrevet 939 gange.


Energi:
KJ total 12112 (2883 kcal)
KJ pr. Pers. 3028 (720 kcal)
Vægt ialt 1908 gram
Vægt pr. Pers. 477 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 634 KJ (151 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 11.7 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Cj  -  2015-06-13 17:07:28
Man kan også lave sovsen til korteletter uden det hakket oksekød

  -  2014-12-20 16:16:27
Prøv og kom ca10 % skrællede knoldselleri ved kartofleren der så laves til mos smager fantastisk

Dr. Pallet  -  2014-10-23 15:42:39
Hvis man smider en te-ske karry af god kvalitet i, lige før man tilsætter fløden, så eksploderer retten over i en lækker... lækker lækker karry version. Mmmhh!

Laura  -  2012-05-01 16:40:40
Hej!!! Jeg elsker bare denne opskrift!!!! Det er blevet en af mine livretter......

laura  -  2011-09-04 17:09:14
opskriften er mega god. kan i hvert fald anbefales

  -  2011-09-04 17:01:04
super lækker opskrift

cj  -  2011-03-09 18:51:56
opskriften er til 4 -6 personer .